Νεϊμάρ: «Είμαι άτυχος, είναι ενοχλητικό, πονάει, αλλά θα επιστρέψω»

Metrosport Team25 Νοεμβρίου 2022

Ο Νεϊμάρ ήταν ο μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης των Βραζιλιάνων με τη Σερβία, καθώς ο 30χρονος επιθετικός τραυματίστηκε στον αστράγαλο και οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν πως πρέπει να μείνει στον πάγκο στα επόμενα δύο παιχνίδια της "σελεσάο".

Τα ρεπορτάζ από τα ΜΜΕ της Βραζιλίας να αναφέρουν πως θα απουσιάσει σίγουρα από τις αναμετρήσεις με Ελβετία (28/11) και Καμερούν (2/12), ενώ υπάρχει η ελπίδα να είναι έτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα του στα νοκ-άουτ. 

Ο τραυματισμός όμως δεν είναι αρκετός για ρίξει τη ψυχολογία του Νεϊμάρ, με τον Βραζιλιάνο να στέλνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ένα μήνυμα πως δεν θα λυγίσει και επιστρέψει για να βοηθήσει τους συμπαίκτες του.

«Η υπερηφάνεια και η αγάπη που έχω φορώντας τη φανέλα της Βραζιλίας δεν μπορεί να εξηγηθεί. Εάν ο Θεός μού έδινε την δυνατότητα να διαλέξω μία χώρα όπου θα γεννιόμουν, θα διάλεγα την Βραζιλία. Δεν μου δόθηκε κάτι στη ζωή ή με ευκολία, ήμουν πάντα υποχρεωμένος να κυνηγήσω τα όνειρά μου και τους στόχους μου.

Μην επιθυμείτε ποτέ το κακό κάποιου, αλλά να βοηθάτε εκείνον που έχει ανάγκη. Σήμερα είναι μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα μου και συνέβη μάλιστα σε Μουντιάλ.

Είμαι άτυχος, είναι ενοχλητικό, πονάει, όμως είμαι σίγουρος πως θα έχω την ευκαιρία να επιστρέψω επειδή θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω τη χώρα μου, τους συμπαίκτες μου και εμένα τον ίδιο.

Εάν θα λυγίσω; Ποτέ! Είμαι γιος του Θεού του αδύνατου και η πίστη μου είναι ατελείωτη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νεϊμάρ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.