Νέες προκλήσεις Καραπαπά με επίθεση και υπονοούμενα κατά του ΠΑΟΚ

Metrosport Team29 Απριλίου 2020

Μετά τις προκλητικές αναφορές του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη τη σκυτάλη της πρόκλησης πήρε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook εξαπέλυσε επίθεση κατά του Δικεφάλου.

Αναλυτικά το μήνυμα Καραπαπά αναφέρει:

«Επειδή μάλλον δεν το έχουν καταλάβει κάποιοι:

1. Ο Ολυμπιακός τερμάτισε 1ος πανάξια με επτά βαθμούς διαφορά σε ένα Πρωτάθλημα που είχε κόντρα τη διαιτησία και έπαιζε με ομάδες-καμικάζι που με άλλους έπαιζαν φιλικά! Οι 7 βαθμοί έγιναν 14 λόγω της αποδεδειγμένης πλέον πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης, υπόθεσης που κρίθηκε σε 2 βαθμούς της ελληνικής δικαιοσύνης και από μια ανεξάρτητη αρχή. Κανονικά έπρεπε μα μείνουν 7 και οι δυο ομάδες να υποβιβαστούν όπως προβλεπόταν. Αλλά τους έσωσε η κυβέρνηση και αυτό το ξέρουν και οι ίδιοι ότι και να λένε!

2. Ο Ολυμπιακός τερμάτισε πρώτος ενώ ταυτόχρονα έδινε μάχες μόνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο όταν οι άλλοι είχαν ξεκούραση ή πέρναγαν τις ώρες τους να αγοράσουν κάποιον βλαχοπρόεδρο ή να στήσουν καμμιά σκευωρία της πλάκας. Ο Ολυμπιακός τσάκισε και απέκλεισε ομάδες που πρωταγωνιστούν σε πρωταθλήματα πιο πλούσια απο το ελληνικό όπως η Κράσνονταρ (Ρωσία) και η Μπασάκσεχίρ (Τουρκία) για να προκριθεί στους ομίλους του Champions League. Εκεί που άλλοι δεν έχουν προκριθεί ποτέ στη ζωή τους και ας παριστάνουν τη μεγάλη ομάδα.

Στους ομίλους ο Ολυμπιακός έπαιξε σαν ισάξιος θηρία όπως η Μπάγερν και η Τότεναμ και απέκλεισε τους Πρωταθλητες Σερβίας, τον Ερυθρό Αστέρα. Στην συνέχεια ήρθε το έπος του Έμιρειτς παρά το κακό αποτέλεσμα στον Πειραιά. Μόνο ο Ολυμπιακός μπορούσε να κάνει αυτό το θαύμα και το έκανε! Έφτασε στους «16» και το ταξίδι συνεχίζεται...

3. Ο Ολυμπιακός έκανε όλα τα παραπάνω την στιγμή που χτυπήθηκε από μεγάλες ατυχίες με τραυματισμούς και απώλειες βασικών ποδοσφαιριστών! Κάποιοι έχουν ξεχάσει, αλλά να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι στην προετοιμασία έχασε τον αρχηγό του και καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή Κώστα Φορτούνη για όλη σχεδόν τη χρονιά.

Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στη συνείδηση όλων των Ελλήνων φιλάθλων. Ακόμη και των αντιπάλων πανάξια.

Και εμάς, όλους τους Ολυμπιακούς μας γεμίζει υπερηφάνεια αυτή η χρονιά γιατί ξέρουμε ότι όλοι οι δρόμοι ήταν στημένοι με μπλόκα, αλλά τα σπάσαμε, περάσαμε, θριαμβεύσαμε και θα θριαμβεύσουμε και στην συνέχεια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.