Πώς σώθηκαν από τη φονική σύγκρουση οι τρεις οπαδοί του ΠΑΟΚ

Δημήτρης Καλαϊτζής28 Ιανουαρίου 2026

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία, που σημειώθηκε την Τρίτη (27/1) και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο επτά οπαδών του ΠΑΟΚ και τον τραυματισμό τριών ακόμη.

Σύμφωνα με πηγές της ρουμανικής Αστυνομίας, στο όχημα:

  • Στο μπροστινό κάθισμα μαζί με τον οδηγό βρίσκονταν δύο επιβάτες.

  • Στη δεύτερη σειρά υπήρχαν τέσσερις επιβάτες, αριθμός που υπερέβαινε το επιτρεπόμενο όριο.

  • Στην τελευταία σειρά κάθονταν τρία ακόμη άτομα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι τρείς επιζώντες του δυστυχήματος ήταν εκείνοι που κάθονταν δίπλα στο παράθυρο στη δεξιά πλευρά του οχήματος, δηλαδή δίπλα στον συνοδηγό και πίσω από αυτόν.

Με ειδική πτήση της Πολεμικής Αεροπορίας θα επιστρέψουν αύριο το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη οι σοροί των 7 νεκρών οπαδών του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα, στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας.

Παράλληλα, με πτήση του ΕΚΑΒ θα μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη ένας από τους τρεις τραυματίες, για περαιτέρω νοσηλεία. Ένας άλλος τραυματίας δεν αντιμετώπισε προβλήματα και ήδη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο τρίτος θα παραμείνει στη Ρουμανία, καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν επιτρέπει σε αυτή τη φάση να μετακινηθεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.