Νέες αυθαιρεσίες του Υφυπουργού που προκαλούν αλλά και εξοργίζουν

Δημήτρης Μπούζας30 Μαΐου 2021

Ακατανόητα και αδικαιολόγητα τα όσα προκάλεσε η «συμπεριφορά» του Υφυπουργού Αθλητισμού, ο οποίος σε μια προσπάθεια του για να εξυπηρετήσει για μια ακόμη φορά τον σύλλογο της καρδιάς του, έκανε άνω – κάτω την μπασκετική κοινότητα. Τερτίπια γνωστά βέβαια του συγκεκριμένου Κυβερνητικού στελέχους που προκαλούν και εξοργίζουν. 

Συγχρόνως όμως και δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά για την επιμονή του Πρωθυπουργού να τον διατηρεί στη θέση του, με δεδομένη την μεγάλη φθορά και το ανάλογο πολιτικό κόστος της Κυβέρνησης. Δεν ήταν λίγα τα «ανομήματα» του. Σίγουρα έχει ισχυρές πλάτες από το παντοδύναμο ερυθρόλευκο μπλοκ της εξουσίας, γιατί αν δεν τις είχε, θα τον είχαν «σουτάρει» χωρίς κανέναν ενδοιασμό, μετά το τεράστιο σκάνδαλο της περιβόητης επιτροπής που έστησε ο ίδιος και που ευλόγησε το αποκρουστικό θεσμικό μόρφωμα της πολυιδιοκτησίας. Το οποίο έφερε απέναντι και κόντρα στην Κυβέρνηση τις εκατοντάδες χιλιάδες των φίλων του λαοφιλέστατου ΠΑΟΚ

Διατηρήθηκε όμως ακόμη και μετά τις αλλεπάλληλες γκάφες και ήττες του και ταπεινώσεις που υπέστη στις όποιες προσπάθειες του να χειραγωγήσει τις εκλογές σε όλες της Ομοσπονδίες. Η πρώτη σφαλιάρα ήρθε από την ΕΠΟ. Ακολούθησαν και άλλες που είχαν σαν αποτέλεσμα την αποδοκιμασία του. Μια αποδοκιμασία γενική και ολοκληρωτική και ανεξαρτήτως κομματικών τοποθετήσεων. Μετά το πραξικόπημα της ΕΕΑ και τον αλήστου μνήμης ενταφιασμό της σοβαρότητας και υπευθυνότητας από τα επιλεκτικά διορισμένα από τον ίδιο στελέχη της - Μαρούπα, Αρκούδης και σία – επιτροπής απόλυτα ελεγχόμενης η οποία μας εξέθεσε και διεθνώς, ήρθαν οι ενδιάμεσες περιπτώσεις σε άλλες αρχαιρεσίες Ομοσπονδιών, τις οποίες επιχείρησε να χειραγωγήσει. 

Κερασάκι στην τούρτα το αδέξιο και άγριο κυνηγητό του Βασιλακόπουλου, ενός λαμπρού αθλητικού παράγοντα με τεράστια προσωπικότητα στο μπάσκετ, επιβεβαιώνει μια σκληρή πραγματικότητα. Ότι ο Υφυπουργός ενεργεί μεν αυτοβούλως, αλλά πάντοτε με τα ίδια κριτήρια και προς την ίδια κατεύθυνση. Πρόβλημα του και μέλημα του να προστατευτούν όχι τόσο οι διαδικασίες, αλλά κάποιοι σύλλογοι συγκεκριμένοι και κάποιες καταστάσεις που τον βολεύουν. 

Ηταν φανερό ότι στην παρέμβαση του στην ΕΠΟ επιχείρησε να διασώσει τον Μαρινάκη, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι ήταν από χέρι χαμένος. Τώρα τα ίδια και χειρότερα. Στόχος να αποφύγει την μετά βεβαιότητας διαφαινόμενη ήττα ο εκλεκτός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Παναγιώτης Φασούλας. Δεν μιλάμε για συμπτώσεις. Αναφερόμαστε σε γεγονότα και με αποδείξεις. Να σκεφτεί κανείς ότι ο αδιόρθωτος κύριος Υφυπουργός εξόργισε όχι μόνο την μπασκετική κοινότητα και την αθλητική φίλαθλη γνώμη, αλλά και τους εκπροσώπους της δικαιοσύνης. Πάταγο έκανε η ανακοίνωση της διοίκησης της ένωσης δικαστών και εισαγγελέων, που έχει σχέση με όλα όσα αυθαίρετα και πραξικοπηματικά επινόησε κι επιστράτευσε ο Λευτέρης Αυγενάκης για να χειραγωγήσει τις εκλογές της ΕΟΚ.

ΥΓ: Διάβασες προσεκτικά κύριε Αυγενάκη την ανακοίνωση; Και αν τη διάβασες τι συμπέρασμα έβγαλες; Ισως ότι έχεις τόσο ισχυρή και από πολύ ψηλά (περιβάλλον Πρωθυπουργού) στήριξη που αδιαφορείς για τα πάντα. Ο Ολυμπιακός να είναι καλά και όλοι οι άλλοι που δεν έχουν μπάρμπα στην Κορώνη να πάνε να... κουρευτούν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.