Βραζιλία: Νεαρός ποδοσφαιριστής σκότωσε τον πρόεδρο της ομάδας του!

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2020

Σοκ στη βραζιλία έχει προκαλέσει η είδηση της δολοφονίας του προέδρου μίας ποδοσφαιρικής ομάδας από έναν ποδοσφαιριστή της.

Στην πολιτεία Παρανά, την Τετάρτη (16/9), ο 58χρονος Ζοζέ Ντάνιλσον ντε Ολιβέιρα, πρόεδρος της Νασιονάλ Ατλέτικο Κλούμπε με έδρα την πόλη Ρολάντια, δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από έναν άνδρα.

Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο μιας κοντινής πόλης και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, όμως υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του αφού είχε δεχτεί πολλές μαχαιριές.

«Θλιβερή νύχτα. Ο πρόεδρός μας, ο Ντάνιλσον, είναι νεκρός. Ο Θεός ας τον αναπαύσει, ευχαριστούμε για όλα όσα έκανε για την ομάδα», ανέφερε στη σελίδα της στο Facebook η Νασιονάλ Ατλέτικο.

Ο βασικός ύποπτος που συνελήφθη για τη δολοφονία του Ντάνιλσον είναι ένας 20χρονος ποδοσφαιριστής, ο Βινίσιους Ενρίκε Κορσίνι ντα Σίλβα, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νασιονάλ Ατλέτικο, όμως σήμερα είναι άνεργος.

Σύμφωνα με τα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο ποδοσφαιριστής υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ο σύλλογος του όφειλε ποσό 7.000 ρεάλ, περίπου 1.100 ευρώ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.