Νέα Ζηλανδία: Η πρωθυπουργός «στόλισε» πολιτικό της αντίπαλο - Είναι «Αλαζονικό αρχ@@ι»

Metrosport Team14 Δεκεμβρίου 2022

Σε ιδιαίτερα άβολη θέση ήρθε την περασμένη Τρίτη (13.12.2022) η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν, όταν συνειδητοποίησε ότι το προσβλητικό σχόλιο που μόλις είχε κάνει για τον πολιτικό της αντίπαλο το είχε «μοιραστεί» καταλάθος με όλο το κοινοβούλιο.

Η πρωθυπουργός Τζασίντα Άρντερν και ο αρχηγός του αντιπολίτευσης Ντέιβιντ Σέιμουρ είχαν μια διαφωνία, κατά την διάρκεια μιας συζήτησης για την πανδημία του κορονοϊού που διεξαγόταν στο κοινοβούλιο της Νέας Ζηλανδίας. Η πρωθυπουργός κάποια στιγμή κλήθηκε να δώσει κάποιες απαντήσεις στα ερωτήματα που είχε θέσει ο Ντέιβιντ Σέιμουρ.

Τελειώνοντας την τοποθέτησή της, η πρωθυπουργός Τζασίντα Άρντερν γύρισε στη θέση της. Και νόμιζε ότι το μικρόφωνο της ήταν κλειστό. Δεν ήταν όμως… Και όλο το κοινοβούλιο της Νέας Ζηλανδίας την άκουσε να αποκαλεί τον πολιτικό της αντίπαλο «Αλαζονικό αρχ@@ι». Εκπρόσωπος από το γραφείο της πρωθυπουργού, σύμφωνα με το BBC, επιβεβαίωσε το περιστατικό και ότι η Τζασίντα Άρντερν ζήτησε συγγνώμη από τον συνομιλητή της.

Πηγή:www.newsit.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.