Νέα «βόμβα» για Big Brother: Μπαίνει στο σπίτι η Αλεξανδράτου!

Metrosport Team30 Ιουλίου 2021

Δε θα είναι τελικά μόνο μία η τραγουδίστρια που θα μπει στο σπίτι του Big Brother την επόμενη σεζόν αλλά πιθανότατα δύο. Η δεύτερη μάλιστα αρκετά γνωστή τόσο από τη νυχτερινή Αθήνα όσο και από την ακόμα πιο διάσημη αδερφή της.

Ο λόγος για την Αρτέμιδα Αλεξανδράτου, αδερφή του μοντέλου, τραγουδίστριας και πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών, Τζούλιας Αλεξανδράτου, η οποία έχει δεχτεί πρόταση να είναι μέσα στην πρώτη φουρνιά παικτών και παικτριών που θα ζήσουν στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Koolnews.gr η τραγουδίστρια έχει κάνει ήδη δύο ραντεβού, στο πρώτο εκ των οποίων αναλύθηκε το project του ριάλιτι εγκλεισμού. Στο δεύτερο ραντεβού συζητήθηκαν τα οικονομικά ενώ έγινε συγχρόνως ένα μικρό βίντεο-βιογραφικό στο οποίο η Άρτεμις ανέφερε διάφορες πτυχές της προσωπικής της ζωής που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην ενότητα «Ιστορίες Ζωής» του ριάλιτι.

Οι πληροφορίες του σάιτ αναφέρουν ότι η Άρτεμις Αλεξανδράτου είναι θετική σε πρώτη φάση και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δώσει την οριστική της απάντηση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.