Στα 2.000.000 ευρώ ανέβασε την προσφορά του για τον Ντεϊόλα ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team22 Ιουνίου 2021

Ρεπορτάζ: Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Ζαΐρης

Επιμένει για την μεταγραφή του Αλεσάντρο Ντεϊόλα ο ΠΑΟΚ και απόδειξη είναι η βελτιωμένη πρόταση που έκανε στην Κάλιαρι και αποκαλύπτει σήμερα η «Μ».

Ο Δικέφαλος προ ημερών, όπως είχε αποκαλύψει με δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 ο πρόεδρος της Κάλιαρι, Τομάσο Τζιουλίνι, είχε προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του 25χρονου Ιταλού μέσου και η απάντηση που είχε πάρει από τον Ιταλό παράγοντα , ήταν «4 εκατ, ευρώ συν μπόνους». Μάλιστα, ο Ιταλός παράγοντας είχε εκτιμήσει ότι αυτό το ντιλ δεν μπορεί να γίνει, ωστόσο, ήταν σαφές ότι επρόκειτο για κίνηση τακτικής που συνηθίζεται στις διαπραγματεύσεις.

Αποδείχθηκε λίγες μέρες μετά, όπως φαίνεται και από την αποκάλυψη που κάνει σήμερα η «Μ». Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν επανήλθε με δεύτερη, βελτιωμένη πρόταση, ανεβάζοντας κατά 25% την προσφορά του. Από το 1.5 εκατομμύριο ευρώ πήγε στα 2, δείχνοντας πόσο θέλει να αποκτήσει τον ύψους 1.90μ. χαφ που συγκεντρώνει και την θετική εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η απάντηση που έδωσε ο κ. Τζιουλίνι ήταν «3 εκατ. ευρώ συν μπόνους», ρίχνοντας από την πλευρά του τον πήχη των απαιτήσεων.

Βέβαια, ο κ. Τζουλίνι συνηθίζει να λέει ότι ο Ντεϊόλα είναι σημαντικός παίκτης για την Κάλιαρι, γέννημα θρέμμα από την Σαρδηνία και μεγαλωμένος στις ακαδημίες της ομάδας, αλλά το γεγονός ότι έχει μπει σε διαπραγματεύσεις και χαμηλώνει τις απαιτήσεις του, δείχνει ότι τον ενδιαφέρει να αποκομίσει οικονομικό όφελος.

Η δεύτερη πρόταση που αποκαλύπτει η «Μ» επιβεβαιώνει τον εντατικό χαρακτήρα των διαπραγματεύσεων που αναμένεται να συνεχιστούν και σήμερα και δεν αποκλείεται να υπάρχουν και εξελίξεις.

Ο ΠΑΟΚ ξέρει ότι είναι μία δύσκολη διαπραγμάτευση, δείχνει διάθεση να επιμείνει, ωστόσο, έχει ορίσει από την πλευρά του τα δικά του όρια τα οποία δεν θα τα ξεπεράσει.

Ο καθοριστικός ρόλος του Μίνο Ραϊόλα

Κεντρικό πρόσωπο στις συζητήσεις είναι ο φημισμένος ατζέντης Μίνο Ραϊόλα που εκπροσωπεί τον Ντεϊόλα (και τον Ελ Καντουρί). Εχοντας τεράστια πείρα από μεγάλα ντιλ που έχε κάνει με σπουδαίους παίκτες όπως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, είναι εκείνος που μπορεί να γείρει καταλυτικά την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΟΚ. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή την περίοδο υπάρχει σε εξέλιξη και συζήτηση για ανανέωση του συμβολαίου του Ντεϊόλα με την Κάλιαρι. Ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Τομάσο Τζιουλίνι διατείνεται ότι ο σύλλογος της Σαρδηνίας έχει δικαίωμα να ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιο γιοα έναν ακόμη χρόνο, ξέρει ωστόσο, ότι αν δεν είναι ικανοποιημένος οικονομικά ο παίκτης η συνεργασία δεν μπορεί να προχωρήσει, γι’ αυτό και του έκανε πρόταση ανανέωσης. Ο Ραϊόλα την έχει απορρίψει και είναι σαφές ότι με τους χειρισμούς του μπορεί να προωθήσει το σενάριο της πώλησης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.