Νέα Τούμπα: To «πάνω μάτι» για να προχωράνε μαζί ΠΑΟΚ και Δημόσιο

Κώστας Πετρωτός23 Ιουνίου 2022

Μία πολύ σημαντική παράμετρο για την πορεία του πρότζεκτ της Νέας Τούμπας έθιξε ο γνωστός αρχιτέκτονας-επικεφαλής του ΕΧΣ, Τάκης Δούμας, μιλώντας στο «Metropolis 95,5». «Ελπίζω όλοι οι εμπλεκόμενοι του έργου να είναι στον ίδιο χρονισμό. Για παράδειγμα, πείτε ότι ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να κάνει την υπογειοποίηση με δικά του λεφτά… Δεν μπορεί. Τόσο απλά. 

Δεν μπορεί ένας ιδιώτης να εκτελέσει δημόσιο έργο χωρίς να ακολουθήσει τις διαδικασίες και τα πρωτόκολλα. Άρα θα πρέπει αυτά να γίνονται ταυτόχρονα και όπου πάνε να ξεφύγουν χρονικά μεταξύ τους να υπάρχει ένα «πάνω μάτι», τόνισε, εξηγώντας στην συνέχεια: «Το «πάνω μάτι» μπορεί να είναι κάποιος που είναι για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, κάποιος από την πλευρά του επισπεύδοντα, οποίος είναι ο ΠΑΟΚ. Άρα από πλευράς του ΠΑΟΚ πρέπει να υπάρχει ένα μηχανισμός που θα επιβλέπει και επιλύνει προβλήματα, αν και εφόσον προκύψουν».

Σημείωσε ακόμη ότι το πρότζεκτ της Νέας Τούημπας είναι το ίδιο απαιτητικό με εκείνο της ΔΕΘ, προσθέτοντας: «το μειονέκτημα με τον ΠΑΟΚ είναι αυτό που αναφέραμε και παραπάνω με τον συγχρονισμό, τίποτα άλλο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.