Νέα Τούμπα: Populous η εταιρεία φαβορί για τις μελέτες του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ

Metrosport Team10 Ιουνίου 2022

Η Νέα Τούμπα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο μετά από την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος και πλέον παίρνει τον δρόμο της... κατασκευής με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ξεκινούν τις διαδικασίες με τις υποψήφιες εταιρείες που θα αναλάβουν το έργο. 

Μία από αυτές που βρίσκεται σε ρόλο... φαβορί είναι ο κατασκευαστικός κολοσσός, «Populous», ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση για τις μελέτες του έργου για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ και σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση και αν δεν αλλάξει κάτι θα είναι αυτή που θα αναλάβει να εκπονήσει τα σχέδια για το νέο γήπεδο.

Πρόκειται για μία κατασκευαστική εταιρεία παγκόσμιου βεληνεκούς και στα ποδοσφαιρικά γήπεδα τα οποία έχει αναλάβει θα δει κανείς την ανακατασκευή του «Γουέμπλεϊ», το νέο «Ντα Λουζ» το οποίο σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα, Νταμόν Λαβελέ, το νέο γήπεδο της Τότεναμ το οποίο αποτελεί ένα στολίδι για την Αγγλία καθώς και την «Αστάνα Αρένα». Στην Αγγλία έχει αναλάβει επίσης το «Έμιρατες» της Άρσεναλ, όπως και της «Φρεντς Αρένα» στην Στοκχόλμη.

Ντα Λουζ
Tottenham Stadium
«Friends Arena»
Αστάνα Αρένα

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.