Νέα συντριβή για τον Απόλλωνα Πόντου

Δημήτρης Καλαϊτζής09 Φεβρουαρίου 2020

Τελειωμό δεν έχει η κατρακύλα για τον Απόλλωνα Πόντου. Οι «κοκκινόμαυροι» παρότι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος, δεν κατάφεραν να πάρουν έστω τον βαθμό, καθώς γνώρισαν οδυνηρή ήττα με 6-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τρίγλιας. 

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Κριζμάν, ο οποίος έκανε χατ-τρικ (59΄, 79΄89΄). Τα άλλα τρία γκολ των Ηπειρωτών τα σημείωσαν οι Λέο (53΄,54΄) και Ελευθεριάδης (65΄).

Το μοναδικό γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Τσιάτας στο 27΄. 

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Μαλέσιος, Δαλιανόπουλος, Φράγκος (67' Aναστασιάδης), Τουρσίδης (80' Γιαννακόπουλος), Αμαραντίδης, Καλογέρης, Τσουμάνης, Χριστοδούλου, Τσιάτας (72' Νάστο), Χατζηκωνσταντίνου, Χατζηαθανασίου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος (46' Ελευθεριάδης), Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Γώγος, Σιόντης, Κάστρο, Νικολιάς, Ξύδας (27' λ. τρ. Παμλίδης), Λεό (72' Νάουμετς), Κριζμάν.

Στα άλλα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής της Super League 2 , ο Καραϊσκάκης νίκησε 3-0 τον Εργοτέλη, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης διέλυσε με 4-0 τον Πλατανιά. 

Τέλος, βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στη Φιλιππούπολη, Απόλλων Λάρισας και Λεβαδειακός, οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.