Νέα συνταγή... μαγειρεύει ο Λουτσέσκου για Κοπεγχάγη και Καραϊσκάκη

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2021

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Κώστας Πετρωτός

Νέες λύσεις με βασικό στόχο να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ στις επιτυχίες, επεξεργάζεται το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, εν όψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα με αντίπαλο την Κοπεγχάγη για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων. Είναι το ντέρμπι κορυφής και ο Δικέφαλος θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες, μετά το πατατράκ που υπέστη στο ματς του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Βόλο.

Ο Λουτσέσκου είχε τόσο την Δευτέρα όσο και χθες Τρίτη, αλλεπάλληλες επαφές με τους στενούς του συνεργάτες. Ο στόχος είναι προφανής. Να βρεθούν λύσεις για να ανταποκριθεί η ομάδα στις απαιτήσεις του αυριανού αγώνα. Και παράλληλα, μέσα από την ειδική διαχείριση που θα προκύψει, να προετοιμαστεί κατάλληλα και για το ντέρμπι της Κυριακής.

Με δεδομένη την απουσία του Κούρτιτς, η απώλεια του οποίου αποδείχθηκε κομβική στο πρόσφατο ματς με τον Βόλο, η τεχνική ηγεσία επεξεργάζεται σχέδιο ενίσχυσης στη μεσαία γραμμή. Η Κοπεγχάγη είναι γρήγορη ομάδα και θα επιχειρήσει να “τρέξει”, οπότε σε αυτή την περίπτωση ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Με ενισχυμένη την μεσαία γραμμή θα πρέπει να κοντρολάρει τον ρυθμό. Η επιστροφή του Αουγκούστο στα χαφ μαζί με τον Σβαμπ αποτελεί μία αξιόπιστη λύση που σκέφτεται σοβαρά η τεχνική ηγεσία. Από την στιγμή δε, που επέστρεψε ο Ελ Καντουρί, ο οποίος μπορεί να παίξει, είτε ως επιτελικός μέσος, είτε ως αριστερό εξτρέμ που θα έχει την ευχέρεια να συγκλίνει προς το κέντρο, αυτομάτως ενισχύεται το κέντρο.

Το “μαγείρεμα” για το σχήμα που θα επιλέξει ο Λουτσέσκου αφορά και την άμυνα καθώς θα πρέπει η τετράδα να δείχνει απροσπέλαστη. Θέση στο σχήμα διεκδικεί ο Σίντκλει αριστερά, ενώ μένει να φανεί εάν θα παίξει δεξιά ο Βιεϊρίνια ή αν επιλεγεί ένας εκ των Λύρατζη ή Τέίλορ (δεν είχε καθόλου καλή απόδοση τις προάλλες).

Γενικά ο Λουτσέσκου “ψάχνεται” για να καταλήξει στο σχήμα που θα δώσει στην ομάδα σταθερότητα, τόσο με αντίπαλο την Κοπεγχάγη, όσο και την ερχόμενη Κυριακή στο ‘’Καραϊσκάκης’’ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Τα μέλη της αποστολής του Δικεφάλου έφθασαν χθες το βράδυ στην Κοπεγχάγη, ενώ παράλληλα με την τακτική ανάλυση του αντιπάλου που θα γίνει από τον Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του, στο ξενοδοχείο που κατέλυσε από χθες η αποστολή, θα φανεί και ποιοι θα είναι οι επικρατέστεροι για την συμμετοχή τους στο αρχικό σχήμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.