Νέα συνεργασία για την ΕΑΚΕ

Metrosport Team19 Αυγούστου 2020

Η Ένωση Αθλητικών Κέντρων Ελλάδος (EAKE), είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα τη συνεργασία της με τον οργανισμό του GameON.gr.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η ΕΑΚΕ αποτελεί την πανελλαδική ένωση όλων των ιδιωτικών αθλητικών κέντρων, με σκοπό την συνεχή αναβάθμιση των λειτουργιών και παροχών που προσφέρουν. Ο στόχος της ένωσης το προσεχές διάστημα, είναι να θέσει υπό την προστασία της όλα τα ιδιωτικά αθλητικά κέντρα της χώρας ενώ αυτή τη στιγμή απαρτίζεται από 17 ιδιωτικά αθλητικά κέντρα σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς.

Από την άλλη πλευρά, το GameON αποτελεί μία αθλητική κοινότητα που ολοένα και περισσότερο εξελίσσεται μέσα στα αθλητικά δρώμενα της χώρας. Με την παροχή μιας σύγχρονης εφαρμογής-πλατφόρμας προσφέρει στο αθλητικό κοινό μοναδικές αθλητικές εμπειρίες και αποτελεί το απόλυτο εργαλείο που ενώνει το αθλητικό κοινό με τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Από την περσινή σεζόν τα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας διοργανώθηκαν με απόλυτη αρτιότητα και συνοχή (όσο επέτρεψαν και οι συνθήκες της πανδημίας) από την ΕΑΚΕ υπό την αιγίδα φυσικά της ΕΠΣΜ. Τη φετινή χρονιά, σε μία προσπάθεια αναβάθμισης ολόκληρου του μηχανισμού που στηρίζει τα πρωταθλήματα υποδομών (ηλικίες Κ6 έως Κ13) η ΕΑΚΕ σε συνεργασία με το GameON θα παρουσιάσουν στον κόσμο ένα πλήρως εξελιγμένο και φιλικό προς κάθε χρήστη περιβάλλον προβολής όλων των φάσεων των πρωταθλημάτων.

Αναρτήσεις βαθμολογιών, πρόγραμμα αγωνιστικών, ανακοίνωση έκτακτων ενημερώσεων και άλλες χρήσιμες πληροφορίες, θα παρέχονται εξ ολοκλήρου από την πλήρως αναδιαμορφωμένη πλατφόρμα του GameON. Η συνεργασία αυτή, ήρθε να δώσει έναν άλλον αέρα στην κύρια αρτηρία του ποδοσφαίρου της πόλης της Θεσσαλονίκης και να ανοίξει τον δρόμο για παρόμοια φαινόμενα και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.