Νέα συνάντηση Παλίκουτσα-Τερζή

Γιώργος Στράντζαλης01 Ιουνίου 2023

Ο Απόστολος Τερζής αναμενόταν χθες να επιστρέψει από την Αθήνα έπειτα από τις νέες εξετάσεις για την έκδοση του UEFA Pro και σήμερα προβλέπεται να συναντηθεί με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα για μια ευρεία συζήτηση επί των μεταγραφικών ζητημάτων αλλά και των αντίστοιχων λειτουργίας του αγωνιστικού τμήματος. 

Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής αναμένεται να τον ενημερώσει σχετικά με τα αποτελέσματα των επαφών του, είτε πρόκειται για πωλήσεις/αποδεσμεύσεις είτε συμφωνίες με ποδοσφαιριστές καθώς οι μέρες περνούν και στις 12 του μήνα έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας. Ενόψει αυτής δεν είχε οριοθετηθεί συγκεκριμένος στόχος ως προς τον αριθμό των παικτών που θα βρεθούν στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου, είναι ευνόητο όμως ότι αν πράγματι υπάρχει σκοπός διεξαγωγής μιας διαφορετικής προετοιμασίας σε σχέση με τις υπόλοιπες, θα πρέπει άπαντες να είναι παρόντες με παράλληλες προσθήκες (τουλάχιστον) τριών-τεσσάρων παικτών.

Επίσης, εξίσου σοβαρό ζήτημα είναι αυτό της στελέχωσης του τεχνικού επιτελείου. Είχε αναφερθεί η επιστροφή του Τάσου Θέου σε ρόλο άμεσου συνεργάτη του Τόλη Τερζή, ωστόσο, ο τελευταίος δεν έχει συμφωνήσει ακόμη, πέραν του ότι έχει υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και δεν θα είναι διαθέσιμος πριν τα μέσα του Ιούλη. Γενικώς, υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες που απαιτούν διευθέτηση πριν η ομάδα πατήσει στο χορτάρι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και γνωρίζοντας ότι ο πρώτος επίσημος αγώνας είναι για τις 27 Ιουλίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.