Νέα σχολή διαιτησίας στον ορίζοντα

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2021

Στις προθέσεις του συνδέσμου διαιτητών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την επιτροπή διαιτησίας είναι να γίνει τον Οκτώβριο σχολή διαιτησίας για άτομα από 16 μέχρι 26 ετών προκειμένου να αναπληρωθούν οι διαιτητές που θα σταματήσουν την διαιτησία αλλά και να διευκολυνθούν οι αγώνες των ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων. Συνεργασία θα υπάρξει με τους προπονητές αλλά και παράγοντες των ομάδων αλλά και θα γίνει και καλύτερη καμπάνια προκειμένου νέα παιδιά να ασχοληθούν με την διαιτησία. Αν δεν είναι δυνατόν κάποια παιδιά να κάνουν καριέρα ως ποδοσφαιριστές, να ασχοληθούν με την διαιτησία. 

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι κλειστές, αλλά αν ανοίξουν και η απόφαση είναι να αρχίσουν τα Πρωταθλήματα όπως είπε και ο Γιάννης Τζίκας στην τηλεδιάσκεψη με την ΕΠΣΜ οι διαιτητές θα είναι έτοιμοι από κάθε πλευρά.


Τζίκας: «Δεν αλλάζει κάτι»

 Κατόπιν συμφωνίας του προέδρου της ΚΕΔ κ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ με τους εκπροσώπους των Ε.Π.Σ, εφεξής οι Αξιωματούχοι Διαιτησίας της 1ης, 2ης και 3ης κατηγορίας θα καταβάλουν στις ΕΠΣ ετήσια συνδρομή, αντί του ανά αγώνα ποσοστού. Αυτό δεν αγγίζει την ΕΠΣΜ, καθώς τα ποσοστά τα παίρνει ο σύνδεσμος διαιτητών και αυτό θα συνεχιστεί.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.