Νέα πτήση για τον άνετο, ωραίο και αεράτο ΠΑΟΚ

Γιώργος Καστάνης09 Ιανουαρίου 2023

Αποδίδοντας ικανοποιητικό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και με εμφανή την διάθεση για να καπαρώσει την νίκη από το πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ πέτυχε τον στόχο του στην Λαμία.

Προηγήθηκε μόλις στο 27ο λεπτό με 2-0 ο Δικέφαλος, έχασε ευκαιρίες για τρίτο γκολ πριν από την συμπλήρωση των 45 λεπτών του ημιχρόνου και διαχειρίστηκε σε γενικές γραμμές αποτελεσματικά το ματς. Παρότι η Λαμία είχε δύο χτυπητές ευκαιρίες για να μειώσει το σκορ, αρχικά με τον Ντε Βισέντι και στη συνέχεια με την κεφαλιά του Μπεχαράνο που έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κοτάρσκι, ο ΠΑΟΚ είχε τον τρόπο να αντιδράσει. Και εάν ο Νάρεϊ αξιοποιούσε ιδανικά την ασίστ του Κωνσταντέλια, το πρώτο ημίχρονο θα είχε κλείσει με 3-0 και όλα θα είχαν τελειώσει από νωρίς.

Στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, μετά από συνδυαστική επιθετική προσπάθεια των παικτών του ΠΑΟΚ, ολοκλήρωσε την άνετη επικράτηση.

Καλύτεροι από αυτό τον Δικέφαλο ήταν οι Ντάντας, Αουγκούστο, που κυριάρχησαν στην μεσαία γραμμή. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προσπάθειά του για να ψαλιδίσει την διαφορά από την κορυφή, τα παιχνίδια που απομένουν είναι πολλά και εφόσον συνεχίσει έτσι, το μόνο σίγουρο είναι ότι διεκδικήσει. Επίσης πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο Ολιβέϊρα σκόραρε σε ένα ακόμη παιχνίδι, επί της ουσίας πέτυχε έξι γκολ στα τελευταία επτά επίσημα παιχνίδια. Και μετρά οκτώ γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Στα αξιοσημείωτα της ημέρας, είναι και η προφορική συμφωνία με τον Βραζιλιάνο Τάίσον που έμεινε ελεύθερος από την Ιντερνασιονάλ. Ενός παίκτη που παρά τα 34 του χρόνια, μπορεί να προσφέρει σύμφωνα με όσα εκτιμούν οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ. Πλέον η προσπάθεια στρέφεται και στην διαχείριση με τους συνεχόμενους αγώνες και στο κύπελλο.

Ήταν μία νέα πτήση για τον ωραίο, άνετο και αεράτο ΠΑΟΚ που έδωσε το δικαίωμα στους οπαδούς του να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες και να ενθαρρύνουν τους παίκτες να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο.







Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.