Νέα μεταγραφική κίνηση για τον Ηρακλή!

Metrosport Team21 Ιουλίου 2020

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζει την εξέλιξη του μεταγραφικού σχεδιασμού του μπασκετικού Ηρακλή καθώς μετά την απόκτηση του Μάικ Μουρ και του Μπόουλιν ανακοίνωσε και την απόκτηση του Γιώργου Γκιουζέλη, γιου του παλιού παίκτη της ομάδας Στέλιου. Για τον Ηρακλή σύντομα θα ακολουθήσει η ανακοίνωση της συμφωνίας και με τον Δημήτρη Βεργίνη.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του «Ημίθεου»:

«Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ 2017 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Γκιουζέλη. Ο αθλητής θα ενισχύσει την Ομάδα μας από τη θέση του φόργουορντ, είναι 24 ετών και ύψους 2.04 και η περίπτωσή του ενισχύει την εφαρμογή του ρητού "το μήλο κάτω απ' τη μηλιά θα πέσει", καθώς είναι ο γιος του Στέλιου Γκιουζέλη που τίμησε τη φανέλα του ΗΡΑΚΛΗ από το 1981 ως το 1990, παίζοντας σε 225 αγώνες. Ευχόμαστε στον Γιώργο παρόμοια μακροημέρευση, υγεία και δύναμη!

Αυτός είναι ο Γιώργος Γκιουζέλης

Ο Γιώργος Γκιουζέλης γεννήθηκε στις Σέρρες στις 23 Νοεμβρίου του 1995 και αγωνίζεται στη θέση του φόργουορντ. Αγωνίστηκε στην Ακαδημία του ΠΑΟ και κατόπιν συνέχισε στο Περιστέρι, τον Ιωνικό Νίκαιας, την Αγία Παρασκευή, τη Δάφνη (8,4 π.μ.ο.), τον Κόροιβο (7,2 π.μ.ο., 3,7 ρ.μ.ο.) ενώ φέτος αγωνίστηκε στον Διαγόρα Δρυοπiδέων (6.4 π.μ.ο., 4.8 ρ.μ.ο., 1 κλεψ.μ.ο.), που ανέβηκε στην Α1. Καλώς ήλθες στον ΗΡΑΚΛΗ, Γιώργο.

Ο νεαρός φόργουορντ έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο του Ηρακλή μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με την ομάδα...




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.