Νέα μεγάλη νίκη για τον Παναιτωλικό, ωραίος και μοιραίος ο Νέιρα

Δημήτρης Καλαϊτζής22 Ιανουαρίου 2022

Με κεκτημένη φόρα από το διπλό στο ΟΑΚΑ και τη νίκη επί του Ολυμπιακού (2-1) στο Κύπελλο, ο Παναιτωλικός έφυγε θριαμβευτής από το «Γεντί Κουλέ», επικρατώντας 4-2 του ΟΦΗ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 1. 

Τα «καναρίνια» προηγήθηκαν μόλις στο 8΄ με τον Μεντόσα να εκτελεί πέναλτι που κέρδισε ο Μόρσεϊ από τον Μαρινάκη, τον Βάτερμαν να αποκρούει, αλλά ο Αργεντινός πήρε το «ριμπάουντ» και έγραψε το 0-1, βρίσκοντας δίχτυα για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Η απάντηση από τους Κρητικούς ήρθε με τον Νέιρα στο 43΄. Όμως πριν καλά καλά χαρούν το γκολ τους, οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου προβάδισμα, αυτή τη φορά με σκόρερ τον Κορνέλιους στο 45΄. 

Στο 53ο λεπτό ήταν σειρά του Καρέλη να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και να δώσει αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του.

Παρά την ψυχρολουσία, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια δεν το έβαλε κάτω και μείωσε σε 2-3 με τον Νείρα στο 66΄. 

Στο 81ο λεπτό ο ΟΦΗ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 3-3, αλλά ο Νέιρα αστόχησε από την άσπρη βούλα, με τον Μελίσσα να αποκρούει και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. 

Στις καθυστερήσεις ο Παναιτωλικός βγήκε στην αντεπίθεση και ο Βέργος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-4. 

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μπαλογιάννης, Διαμαντής, Βούρος, Μαρινάκης(82' Στάικος), Μεγιάδο, Τοράλ(82' Ναμπί), Ντε Γκουζμάν(60' Φαν Ντάινεν), Νέιρα, Τσιλιανίδης(46' Ντουρμισάι), Λάμπρου 

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Μελίσσας, Λούι, Μαλής, Κορνέλιους, Χουχούμης, Αντούνες, Φλόρες, Μπαρμπόσα(71' Τσιγγάρας), Μεντοσα, Μόρσεϊ(81' Αποστολάκης), Καρέλης(81' Βέργος)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.