Νέα ημέρα με Βαγγέλη Λιόλιο στο τιμόνι της ΕΟΚ- Ενωτικός με δουλειά και πίστη για το κάλεσμα!

Στέλιος Παρθενάκης13 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Βαγγέλης Λιόλιος από χθες είναι ο νέος ηγέτης του ελληνικού μπάσκετ που είχε τόσο μεγάλη ανάγκη αλλαγή σχήματος και προοπτικής. 

Οι εκλογές έδωσαν καθαρό μήνυμα στον Πατρινό παράγοντα που έχει οικονομική επιφάνεια, πρόγραμμα και διάθεση να προσφέρει. Μάλιστα, θα έχει στο διοικητικό συμβούλιο τη σχετική πλειοψηφία, αν και η επόμενη ημέρα βρίσκει το ελληνικό μπάσκετ με μια πολυφωνία στη διοίκησή του.

Δεκατρείς συμβούλους στην νέα διοίκηση της ΕΟΚ, θα έχει ο νέος πρόεδρος της, Βαγγέλης Λιόλιος, καθώς η παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα, κέρδισε τρεις θέσεις, αυτή του Άγγελου Παπανικολάου, δεν εξέλεξε σύμβουλο, ενώ εκλέχτηκε ως ανεξάρτητος ο Τάσος Δελημπαλταδάκης. Από την παράταξη του Φασούλα, εκτός από τον ίδιο υποψήφιο πρόεδρο, εκλέχτηκαν οι πρώην συμπαίκτες του, Φάνης Χριστοδούλου και Ευθύμης Ρεντζιάς.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι την επόμενη της ανάδειξης του νέου διοικητικού συμβουλίου έδωσαν τις ευχές για νέο ξεκίνημα. Το αποτέλεσμα της κάλπης πρέπει να γίνει σεβαστό και να κάνει το πιο επιτυχημένο άθλημα της Ελλάδας ένα restart.

“Αλλαγή σελίδας, αλλαγή πορείας για το εθνικό μας άθλημα.

Μας Δώσατε Πάσα για το μπάσκετ που οραματιζόμαστε και θα το κάνουμε πράξη.

Από αύριο (σήμερα), όλοι μαζί, βάζουμε στην άκρη τις όποιες διαφορές και δουλεύουμε προς την ίδια κατεύθυνση, την αναγέννηση του Ελληνικού Μπάσκετ.Ευχόμαστε καλή θητεία σε όσους εξελέγησαν στο Δ.Σ. της ΕΟΚ, αλλά και συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους που έδωσαν τον αγώνα τους σε αυτήν τη μεγάλη προεκλογική περίοδο», αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης του Βαγγέλη Λιόλιου.

Τα προβλήματα πολλά, τα μέτωπα διάφορα και πολυδιάστατα και ένα ελληνικό μπάσκετ που έχει κάτι παραπάνω από ανάγκη φρέσκες ιδέες, ενότητα και μια συγκροτημένη αναγέννηση από τις στάχτες του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.