Νέα γκέλα για Ξάνθη, ανατροπή ανόδου από Εργοτέλη

Δημήτρης Καλαϊτζής03 Μαρτίου 2021

Διπλό…ανόδου για τον Εργοτέλη. Οι Κρητικοί έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Τσέλιο, ο οποίος έκανε χατ-τρικ, νίκησαν με ανατροπή τον Ιωνικό (3-2) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2. Μ΄ αυτή τη νίκη οι «κιτρινόμαυροι» παρέμειναν στην κορυφή και η μέχρι τώρα πορεία τους δείχνει ότι θα είναι από τα φαβορί για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ 1. 

Δείτε εδώ την βαθμολογία...

Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Ρόλε στο 3΄, όμως η χαρά τους κράτησε μόλις εννιά λεπτά, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Τσέλιο.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Ιωνικός ανέκτησε εκ νέου το προβάδισμά του. Ρόλε, Κάστρο και Πλατέλλας συνδυάστηκαν άψογα με τον τελευταίο να ευστοχεί και να κάνει το 2-1 στο 51΄. 


Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι είχαν απάντηση και πάλι. Ο Σερβιλάκης έφυγε στην κόντρα, πάσαρε στον Τσέλιο που με τρομερό τελείωμα έκανε το 2-2 στο 71΄. Και στο 81΄ ο Τσέλιος με το τρίτο του τέρμα στην αναμέτρηση έφερε τούμπα το ματς για τον Εργοτέλη.

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον πάγκο της Ξάνθης ο Μπάμπης Τεννές, καθώς οι Ακρίτες έμειναν στο 0-0 με τον Απόλλωνα Λάρισας. 

Την ευκαιρία να αναρριχηθεί ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα έχασε η Δόξα, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τα Χανιά στη Δράμα.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Βασιλόγιαννης στο 18΄.

Οι Κρητικοί είχαν δοκάρι με τον Παναγιωτούδη στο 11΄, ενώ δοκάρι είχαν και οι Δραμινοί, στο 39΄ σε κεφαλιά του Κουκόλη, μετά από φάουλ του Μαυριά.

Ο Διαγόρας πρόσθεσε ένα ακόμα τρίποντο στη φαρέτρα του, καθώς επικράτησε 1-0 του ΟΦΙ χάρη σε τέρμα του Μπαστακού στο 58΄.


Ο Λεβαδειακός χωρίς να νιώσει ιδιαίτερη αντίσταση ισοπέδωσε με 4-0 τον Καραϊσκάκη.

Ο χορός των γκολ άνοιξε με τον Μπιανκόνι στο 5΄, για να έρθει ο Μεχία να δώσει αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του στο 49΄. Τα πάντα τελείωσαν τρία λεπτά μετά, με τον Δημόπουλο να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μπιανκόνι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 στο 60΄.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.