Νέα «επίθεση» στον Ιβάν μετά την φάπα του τελικού

Δημήτρης Μπούζας27 Μαΐου 2021

INFO: Κωμικοτραγική αντίδραση του τσαλακωμένου προέδρου της ομάδας του Δημοσίου, σε μια προσπάθεια του να πλήξει τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ και να αποπροσανατολίσει τους δυσαρεστημένους από την ταπείνωση οπαδούς της ομάδας του.


Το έχει κάνει ο ίδιος πολλές φορές στο παρελθόν. Και όχι μόνον αυτός. Αλλά και άλλοι από το ίδιο το συνάφι που πανικοβλήθηκε από την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη και πολύ περισσότερο από την αποφασιστικότητα του, την οικονομική του ισχύ και την εν γέννει συμπεριφορά του, τόσο στον επιχειρηματικό όσο και στον αθλητικό χώρο. Η αγάπη του για την Ελλάδα, την Oρθοδοξία, τον Πόντο και τον ΠΑΟΚ, αποτελούν το πλαίσιο του αξιακού του κώδικα με το τεράστιο φιλανθρωπικό του έργο, να μένει – λόγω σεμνότητας – αφώτιστο στο σύνολο του. 

Πολεμήθηκε άγρια, πολλές φορές και ανέντιμα. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μπήκαν στον πειρασμό να τον αποδομήσουν και να τον εξοντώσουν, θεωρώντας τον έναν επικίνδυνο ανταγωνιστή. Στην προσπάθεια τους επιστράτευσαν ψευδολογίες και συκοφαντίες, τις οποίες πολύ σύντομα τις απέσυραν τρομοκρατημένοι και μάλιστα δημόσια ζητώντας συγνώμη. 

Η «περίπτωση» του συμπαθέστατου Αλαφούζου με το ΣΚΑΙ προφανώς να απέτρεψε για ένα χρονικό διάστημα παρόμοιες απόπειρες αποδόμησης και επιχειρηματικής κατασυκοφάντισης του Ιβάν. Σιγά – σιγά όμως κάποιοι ξεθάρρεψαν αδιόρθωτοι και ανόητοι και άρχισαν να «παίζουν με την φωτιά», αντλώντας προφανώς θάρρος από μια στήριξη μιας παρακρατικής και πανίσχυρης εξουσίας. Έτσι, είχαμε την περιβόητη συνομωσία που έστησε το άθλιο σενάριο της πολυιδιοκτησίας. 

Ας μείνουμε όμως στο σήμερα και στην πολύ πρόσφατη (χθεσινή) επανεμφάνιση του «φαινομένου» της κατά περίσταση συνομωσιολογικής προσπάθειας να πληγεί η εικόνα του Ιβάν. 

Χθες λοιπόν η «ναυαρχίδα» των ΜΜΕ του προέδρου του Ολυμπιακού (ΤΑ ΝΕΑ) δημοσίευσε στη δεύτερη σελίδα της ένα σχόλιο μιας απίθανης ιστοσελίδας, στο οποίο γινόταν λόγος για ένα εμπάργκο που αφορούσε πρόσωπα και καταστάσεις σχετικές με την προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσία. Κεντρικό θέμα υπήρξε ποιες ήταν οι σχέσεις του Ιβάν με συνεργάτες των επιχειρήσεων του στην Κριμαία (η οικογένεια διατηρεί εκεί από χρόνια 25 Σούπερ-Μάρκετ). Να σκεφτεί κανείς στην προσπάθεια τους αυτή οι ερευνητές για να στοιχειοθετήσουν κάποιο παράπτωμα ή ένα είδος ενοχής του Σαββίδη, επιστράτευσαν και το γεγονός ότι διατηρούσε φιλικούς δεσμούς με Ρώσους από την εποχή που ήταν μέλος του ρωσικού Κοινοβουλίου! Απίστευτα πράγματα! Σε πολύχρονες φιλίες και συνεργασίες επιχείρησαν οι αθεόφοβοι να γεφυρώσουν κάτι με την πρόσφατη προσάρτηση της Κριμαίας. Ένα φαιδρό αφήγημα κατά παραγγελία. 

Ας μείνουμε όμως σε αυτό το σημείο, γιατί όπως αντιλαμβάνεστε εκείνο που ξεκάθαρα φαίνεται από αυτήν την απόπειρα του προέδρου με το τσαλακωμένο γόητρο, είναι ότι παραμένει αφελής, αδυνατώντας να κατανοήσει ότι με αυτού του είδους του αντιπερισπασμούς, δεν κάνει τίποτε άλλο από το να αποδεικνύει το κόμπλεξ που έχει απέναντι στον Ιβάν. 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα η σύμπτωση της δημοσίευσης του αίολου ευρήματος μιας απίθανης ιστοσελίδας με την αγωνιστική ταπείνωση της ομάδας του, επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. Συμπερασματικά θα μπορούσε να πει κανείς ότι η νέα «επίθεση» θεωρείται και είναι αναμενόμενη. Όπως και όλες οι υπόλοιπες του παρελθόντος από τον ίδιο πρόεδρο. 

Με την ευκαιρία θα συμβουλεύαμε τον συντάκτη που φιλοξένησε το σχετικό δημοσίευμα να κάνει μία προσπάθεια σύγκρισης ανάμεσα στο αφεντικό του και στον Ιβάν Σαββίδη σε επίπεδο εθνικής προσφοράς και φιλανθρωπίας. Ελπίζουμε να μην ξεκινήσει σε αυτή την σύγκριση του με την γνώμη του Μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.