Νέα εκτός έδρας δοκιμασία για ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης21 Νοεμβρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από τη Λεωφόρο και θέλει να κάνει το ίδιο και στο Περιστέρι. Όταν, άλλωστε, ο στόχος του είναι η κατάκτηση του τίτλου, οι τρεις βαθμοί σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Ατρομήτου είναι υποχρέωση.

Ο Ατρόμητος δεν θα έχει την καθοδήγηση του Γιώργου Παράσχου που νόσησε με κορωνοϊό ενώ πολλά είναι και τα αγωνιστικά του προβλήματα όπως έδειξε μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα. Χρειάζεται, όμως μεγάλη προσοχή...

Stoiximan Master: Έως 50.000€ εντελώς δωρεάν* κάθε εβδομάδα!

Η νίκη του ΠΑΟΚ προσφέρεται στο 1.53 ενώ για μία ακόμη φορά σε αγώνα του αποτελεί επιλογή μας το over 2.50 γκολ στο 2.00. Ο Ατρόμητος μπορεί να συνεισφέρει και αυτός... επιθετικά σκοράροντας απέναντι στην ασταθή άμυνα του Δικεφάλου που ελάχιστες φορές κράτησε το μηδέν (G/G στο 2.05).

Στο τελικό σκορ θα πάμε με το 1-2 και το 1-3 στο 8.50 και το 13.50 αντίστοιχα.

Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

Μεγάλο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό να θέλει τη νίκη που θα του δώσει προβάδισμα τίτλου ενώ η ΑΕΚ ελπίζει πως θα τον πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η νίκη της γηπεδούχου ΑΕΚ δίνει 3.00 και αυτή του Ολυμπιακού 2.50. Το πολύ πιθανό G/G που αποτελεί και επιλογή μας προσφέρεται στο 1.91.

Το 1-1 και το 2-2 θα συγκεντρώσουν το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου με αποδόσεις 6.30 και 16.50.

21+

| Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ 

| Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας 

| Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 

| Παίξε Υπεύθυνα 

 Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές * 

Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.