Νέα δεδομένα για Μέσι: Ποια ρήτρα; Είναι ελεύθερος!

Metrosport Team30 Αυγούστου 2020

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η απόφαση του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, προστίθενται διαρκώς νέα επεισόδια στο μίνι -μέχρι τώρα- σίριαλ της αποχώρησης του. Νεότερη αποκάλυψη δείχνει ότι τελικά δεν θα είναι δύσκολο να αφήσει πίσω του, τους Καταλανούς.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena Ser» ο Αργεντινός σούπερ σταρ μπορεί να φύγει από τους Καταλανούς ως ελεύθερος καθώς δεν έχει πια ισχύ η ρήτρα των 700 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με αυτό το ρεπορτάζ λοιπόν, ο Μέσι είχε υπογράψει το την ανανέωση του για τρία χρόνια από τη σεζόν 2016-17 αλλά το 2020-21 ήταν προεαιρετικό. Η ρήτρα αυτή δηλαδή επί της ουσίας δεν μπορεί να αποτελέσει πια εμπόδιο για την αποχώρηση του.


Μανέ, Βαϊνάλντουμ και Ντεπάι


Στην Μπαρτσελόνα θα πρέπει να αρχίσουν να κινούνται έτσι ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι για τη μετά-Μέσι εποχή. Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα οι βασικοί στόχοι έχουν ήδη τεθεί με τον Ρόναλντ Κούμαν να συμφωνεί στην πρόταση της διοίκησης των Καταλανών για τον Σαντιό Μανέ και να ζητάει από την πλευρά του δύο συμπατριώτες του. Τον Βαϊνάλντουμ και τον Ντεπάι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.