Νέα ατυχία στον Μακεδονικό, ρήξη χιαστού ο Κορέας

Metrosport Team05 Μαΐου 2021

Μετά τους Γουνόπουλο και Τουλή, ακόμη ένας ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού πέφτει θύμα ενός σοβαρού τραυματισμού.

Ο λόγος για τον 20χρονο εξτρέμ Κίμονα Κορέα, ο οποίος  υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί του γόνατο και θα χάσει τόσο το υπόλοιπο της φετινής σεζόν όσο και την αρχή της επόμενης, καθώς, φυσικά, και την προετοιμασία της ομάδος.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ατομικής προπόνησης κατά τις ημέρες του Πάσχα, με τον Κορέα να έχει διάθεση να διατηρήσει τη φόρμα του κατά το ολιογήμερο ρεπό που δόθηκε στον ίδιο και τους συμπαίκτες του από τον Ανδρέα Παντζιαρά και το επιτελείο του.

Ευχές στον Τζελίδη

Πατέρας έγινε το βράδυ της Τρίτης (4/5) ο Λάζαρος Τζελίδης, καθώς η σύντροφός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Τις ευχές του προς τον ποδοσφαιριστή έστειλε ο Μακεδονικός.

«Ο κεντρικός αμυντικός του Μακεδονικού, Λάζαρος Τζελίδης, έγινε πατέρας το βράδυ της Τρίτης (04/05), αφού η σύντροφος του έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι και μάλιστα υγιέστατο! Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας έφερε – επιτέλους, μετά από σειρά αρνητικών ειδήσεων – ένα χαρμόσυνο νέο στο σύλλογο, προσθέτοντας ακόμη ένα μέλος στη μεγάλη «πράσινη» οικογένεια! Να σας ζήσει!», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.