Νέα απώλεια για τη Λίβερπουλ και αντίο Πρωτάθλημα

Δημήτρης Καλαϊτζής27 Απριλίου 2024

Νέα απώλεια για τη Λίβερπουλ, η οποία απομακρύνεται για τα καλά από τον τίτλο! Ότι έχτισε από την αρχή της χρονιάς, το καταστρέφει στο τέλος η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, η οποία κόλλησε στο 2-2 με την Γουέστ Χαμ, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 35ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. 

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, τα ''σφυριά'' άνοιξαν το σκορ με τον Μπόουεν στο 43΄. Η απάντηση των κόκκινων ήρθε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό με τον Ρόμπερτσον. 

Η ομάδα του Κλοπ έφερε τούμπα το ματς στο 65΄. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Χάκπο έκανε το σουτ, για να χτυπήσει στο σώμα του Ογκμπόνα και να αλλάξει πορεία, πριν καταλήξει στα δίχτυα της εστίας του Αρεολά.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και ισοφάρισαν σε 2-2 στο 77΄. Ύστερα από σέντρα του Μπόουεν, ο Αντόνιο με κεφαλιά νίκησε τον Άλισον και χάρισε έναν σπουδαίο βαθμό στην ομάδα του. 

Οι συνθέσεις:

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αρεολά, Τσουφάλ, Ζουμά, Ογκμπόνα, Έμερσον, Άλβαρες, Σούτσεκ (74' Γουόρντ-Πράους), Πακετά, Κούντους, Μπόουεν, Αντόνιο 

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (79' Γκόμες), Κουάνσα (90+1' Ζομποσλάι), Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Μακάλιστερ, Έντο (79' Νούνιες), Χράφενμπερχ, Έλιοτ, Χάκπο, Ντίας (79' Σαλάχ)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.