NBA: Στην κορυφαία πεντάδα της σεζόν ο Αντετοκούνμπο

Στέφανος Αβραμίδης25 Μαΐου 2022

Οι Μπακς αποκλείστηκαν από τους Σέλτικς στα πλέι οφ του NBA αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέγραψε άλλη μία σημαντική ατομική διάκριση.

Όπως αναμενόταν, ο Έλληνας σούπερ σταρ συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος για τέταρτη φορά στην καριέρα του.

Μάλιστα, εντυπωσιακό είναι ότι συγκέντρωσε το 100% των ψήφων, κάτι που πέρα από εκείνον δεν κατάφερε κανένας άλλος φέτος.

Μαζί με τον Αντετοκούνμπο, την κορυφαία πεντάδα του NBA συμπληρώνουν ο Λούκα Ντόντσιτς των Μάβερικς, ο Ντέβιν Μπούκερ των Σανς, ο Τζέισον Τέιτουμ των Σέλτικς και ο Νίκολα Γιόκιτς των Νάγκετς.

Έγραψε ιστορία ο ΛεΜπρόν Τζέιμς

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες παρουσίες στις κορυφαίες πεντάδες στην ιστορία του ΝΒΑ.

Ο «Βασιλιάς» επιλέχθηκε στην τρίτη κορυφαία πεντάδα του ΝΒΑ και έφτασε τις 18 παρουσίες στις κορυφαίες πεντάδες του ΝΒΑ, περισσότερες από κάθε άλλον παίκτη στη λίγκα. Και αυτήν την επίδοση την πέτυχε σε 19 χρόνια καριέρας.

Αναλυτικά οι τρεις κορυφαίες πεντάδες του NBA για την σεζόν 2021/22:

1η πεντάδα: Λούκα Ντόντσιτς (Μάβερικς), Ντέβιν Μπούκερ (Σανς), Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς), Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς), Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς)

2η πεντάδα: Στεφ Κάρι (Γουόριορς), Τζα Μοράντ (Γκρίζλις), Ντεμάρ ΝτεΡόζαν (Μπουλς), Κέβιν Ντουράντ (Νετς), Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς)

3η πεντάδα: Κρις Πολ (Σανς), Τρέι Γιανγκ (Χοκς), ΛεΜπρόν Τζέιμς (Λ.Α Λέικερς), Πασκάλ Σιάκαμ (Ράπτορς), Καρλ-Άντονι Τάουνς (Γουλβς)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.