NBA: Οι Σέλτικς έχασαν από τους Χιτ-Εύκολη νίκη για τους Θάντερ

Metrosport Team25 Απριλίου 2024

Πάρα τη σημαντική απουσία του Μπάτλερ οι Μαϊάμι Χιτ νίκησαν τους Μπόστον Σέλτικς, ισοφάρισαν σε 1-1 και πήραν το πλεονέκτημα έδρας. Η ομάδα του Μαϊάμι έχει μπροστά της τα δύο επόμενα παιχνίδια, ενώ οι Σέλτικς πρέπει να κάνουν μπρέικ για να πάρουν πίσω το πλεονέκτημα.

Οι Χιτ λοιπόν πέρασαν από την Βοστόνη με το 111-101 επί των Σέλτικς, έχοντας τους Τάιλερ Χίρο και Μπαμ Αντεμπάγιο σε πολύ καλή ημέρα, σημείωσαν αμφότεροι 24 και 21 πόντους αντίστοιχα. Για τους Κέλτες, που έμειναν στον περίπατο του πρώτου αγώνα, πρώτοι σκόρερ ήταν οι Τέιτουμ με 33 πόντους 8 ριμπάουντ και Μπράουν 28 πόντοι 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Οι Θάντερ μετά την δύσκολη νίκη επί των Πέλικανς στο πρώτο ματς με 94-92, στο δεύτερο έκαναν περίπατο και κέρδισαν 124-92, προηγούνται με 2-0 πριν η σειρά μεταφερθεί στη Νέα Ορλεάνη. Για την Οκλαχόμα ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ είχε 33 πόντους, 2 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Γιόνας Βαλανσιούνας με 19 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ με τον Ίγκραμ να προσθέτει άλλους 18. 

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.