NBA: «Ο Αντετοκούνμπο πέταξε κι άλλη σεζόν στα σκουπίδια-Φύγε από εκεί!»

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος06 Φεβρουαρίου 2026

Ξεκάθαρα αντίθετος με την παραμονή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς εμφανίστηκε ο Μπιλ Σίμονς. Ο εκ των κορυφαίων αναλυτών του NBA σημείωσε πως «πέταξε κι άλλη σεζόν στα σκουπίδια» και αναρωτήθηκε: «Γιάννη, τι κάνεις; Φύγε από εκεί!».

Η μεταγραφική προθεσμία για τις ανταλλαγές στο NBA πλέον έχει ολοκληρωθεί. Τι σημαίνει αυτό για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο; Πως τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι θα παραμείνει στους Μιλγουόκι Μπακς. Μια εξέλιξη με την οποία διαφώνησε ο Μπιλ Σίμονς, επιρρίπτοντας μέρος των ευθυνών στον 31χρονο σούπερ σταρ.

Ο εκ των κορυφαίων αναλυτών του NBA, Μπιλ Σίμονς, θεωρεί πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπρεπε να είχε αποχωρήσει από το Μιλγουόκι, αλλά δεν πίεσε όσο θα έπρεπε τους Μπακς για να το πετύχει.

Μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά πως ο Γιάννης σπατάλησε μια ολόκληρη τετραετία: «Γιάννη, τι κάνεις; Φύγε από εκεί! Δεν είχες μια σοβαρή πορεία στα playoffs με τους Μπακς από το 2022. Σπατάλησες μια ολόκληρη τετραετία playoffs. Θα μπορούσες να το αλλάξεις αυτό φέτος και το μόνο που έπρεπε να κάνεις ήταν να πεις «απαιτώ να γίνω ανταλλαγή. Έκλεισα τον κύκλο μου, παραχωρήστε με!».

Πλέον είναι σε χειρότερη θέση. Έπρεπε να τους πιέσει να φύγει. Θα μπορούσε να παίξει στα playoffs με μια καλή ομάδα φέτος. Δεν το έκανε και πέταξε άλλη μια σεζόν στα σκουπίδια. Έδωσε στους Μπακς το πρωτάθλημα, αλλά είναι ώρα να φύγει».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Βρείτε μας και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.