NBA-Μπακς: Φόβοι πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς

Metrosport Team19 Απριλίου 2024

Η εξέλιξη της αποθεραπείας του Γιάννη Γιάννης Αντετοκούνμπο προβληματίζει έντονα το ιατρικό επιτελείο των Μπακς, καθώς υπάρχουν πιθανότητες να χάσει ολόκληρη την σειρά κόντρα στους Πέισερς.

Ωστόσο ο Σαμς Σαράνια στην εκπομπή του ανέφερε πως ο Έλληνας διεθνής λόγω του τραυματισμού του στην γάμπα, ενδέχεται να επιστρέψει σε τέσσερις εβδομάδες. Αν έχει πέσει μέσα εκμηδενίζονται οι ελπίδες των Μπακς, αφού αυτό θα σημαίνει πως θα χάσει όλη την σειρά κόντρα στους Πέισερς.

«Η κατάσταση του Γιάννη για να ξεκινήσει την σειρά παραμένει σε αμφιβολία. Κάνει θεραπεία κάθε μέρα, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο να ξεκινήσει την σειρά, ενώ μου έχει αναφερθεί ότι το διάστημα απουσίας του μπορεί να είναι οπουδήποτε ανάμεσα στις 2 με τις 4 εβδομάδες» είπε αρχικά ο Σαράνια, παγώνοντας τους φίλους των Μπακς, για να συνεχίσει λέγοντας:

«Ξέρουμε ότι είναι υπεράνθρωπος, αλλά όλο αυτό σημαίνει ότι τίθεται σε αμφιβολία η παρουσία του στην σειρά. Οι Μπακς και ο Γιάννης προσέχουν με αυτό τον τραυματισμό. Ήδη μέσα στην σεζόν είχε στο ίδιο πόδι κάποια στιγμή τενοντίτιδα στον αχίλλειο τένοντα και έναν τραυματισμό στον δικέφαλο, πριν από αυτό τον τραυματισμό.

Το τελευταίο πράγμα που θέλουν οι Μπακς και ο Γιάννης είναι να επιστρέψει στην δράση με τραυματισμό στην γάμπα, χωρίς να είναι 100% και να πάθει υποτροπή ή κάποιον χειρότερο τραυματισμό».


Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το χειρότερο σενάριο για τον σταρ των Μπακς, τότε είναι σαφές ότι το Μιλγουόκι θα βρεθεί σε δύσκολη θέση κόντρα στους Πέισερς. Ακόμα κι έτσι βέβαια, το Μιλγουόκι έχει το πλεονέκτημα έδρας και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμος ο Γιάννης. Προς το παρόν όμως θέλουν όλες οι πλευρές να εξασφαλίσουν το καλύτερο για την υγεία του Αντετοκούνμπο.

Δείτε το Video με την αποκάλυψη του Σαράνια για τον Γιάννη στο 35:20:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.