NBA: Λέικερς και Νετς θέλουν να εκθρονίσουν τον Αντετοκούνμπο

Metrosport Team08 Σεπτεμβρίου 2021

Επιμέλεια: Κωστής Παναγιώτου

Τα «ελάφια» του Γιάννη Αντετοκούνμπο απέδειξαν πως ένα πρωτάθλημα κερδίζεται χωρίς μεγάλα και φανταχτερά ονόματα. Βέβαια, είχαν και την τύχη με το μέρος τους. Άλλωστε η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς.

Λος Άντζελες Λέικερς και Μπρούκλιν Νετς δεν θέλουν να αφήσουν τη νέα σεζόν, όμως, στην τύχη και δημιουργούν ρόστερ που τρομάζουν, με μοναδικό στόχο να φορέσουν το «δαχτυλίδι». Μπορούμε να χαρακτηρίσουμε και Dream Team τις ομάδες που έχουν σχεδιαστεί από τους Φρανκ Βόγκελ και Στιβ Νας αντίστοιχα.

Την περσινή χρονιά οι Λέικερς έμειναν εκτός από τους φιναλίστ των μεγάλων τελικών, Φοίνιξ Σανς, ενώ οι Νετς αποκλείστηκαν από τους Μιλγουόκι Μπακς, σε μια σειρά, η οποία κρίθηκε στην παράταση του 7ου παιχνιδιού.

Παρόλο, που δεν καταφέραν να φτάσουν μακριά διαθέτουν ρόστερ με σπουδαίους παίκτες. Το αγκάθι την προηγούμενη χρονιά ήταν, ίσως, η μη πληρότητα των δύο ομάδων στον πάγκο. Αυτό φέτος δεν αποτελεί πρόβλημα.

Γέμισαν σε κάθε θέση με ποιότητα και ποσότητα


Οι Ρασέλ Ουέστμπρουκ, Ραζόν Ρόντο και Κέντρικ Ναν ήρθαν στο Λος Άντζελες για αποτελέσουν τη γραμμή των πλέι μέικερ, δίνοντας στον προπονητή τους μεγαλύτερη ποιότητα σε μια θέση που «πονούσε» την περασμένη σεζόν.

Στις υπόλοιπες θέσεις γέμισαν με εμπειρία. Τρέβορ Αρίζα, Καρμέλο Άντονι, Ντι Άντρε Τζόρνταν και Ντουάιτ Χάουαρντ θα δώσουν, όπως φαίνεται, την τελευταία μεγάλη παράσταση της καριέρας τους, με ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις να αποτελούν και φέτος τα μεγαλύτερα «όπλα».

Αναλυτικά το ρόστερ των Λέικερς

Point guard (1): Ράσελ Οουέστμπρουκ, Κέντρικ Ναν, Ραζόν Ρόντο
Shooting guard (2):
Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ, Μαλίκ Μονκ, Γουέιν Έλινγκτον, Όστιν Ριβς ( Two-Way Contract ), Τζοέλ Αγιαγί ( Two-Way Contract )
Small forward (3):
ΛεΜπρόν Τζέιμς, Τρέβορ Αρίζα, Κεντ Μπέιζμορ
Power forward (4):
Άντονι Ντέιβις, Καρμέλο Άντονι
Center (5):
Ντι Άντρε Τζόρνταν, Ντουάιτ Χάουαρντ, Μαρκ Γκασόλ

Κέβιν Ντουράντ, Τζέιμς Χάρντεν και Καϊρί Ίρβινγκ παρέμειναν στο Μπρούκλιν για να ολοκληρώσουν ότι δεν κατάφεραν τη σεζόν 2020/21, να φορέσουν το «δαχτυλίδι» του NBA.

Επίσης, ο Μπλέικ Γκρίφιν βρήκε τα πατήματα του μετακομίζοντας στους Νετς, θυμίζοντας τον παλιό εαυτό του. Δίπλα του θα βρεθεί ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ, οποίος πήρε άδεια από τους γιατρούς και λίγους μήνες μετά από την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, εξαιτίας ενός προβλήματος στην καρδιά του, θα φορέσει τη φανέλα των Νετς, ελπίζοντας να κλείσει την καριέρα του με τον καλύτερο επίλογο.

Τέλος, Πατ Μιλς και Πολ Μίλσαπ δίνουν περισσότερες λύσεις στα χέρια του Νας στις θέσεις «1» και «4».

Αναλυτικά το ρόστερ των Νετς

Point guard (1): Τζέιμς Χάρντεν, Πάτι Μιλς, Τζεβόν Κάρτερ
Shooting guard (2):
Καϊρί Ίρβινγκ, Μπρους Μπράουν, Καμ Τόμας
Small forward (3)
: Τζο Χάρις, Πολ Μίλσαπ, ΝτιΆντρε Μπέμπρι, Σεκού Ντουμπούγια, Κέσλερ Έντουαρντς ( Two-Way Contract )
Power forward (4):
Κέβιν Ντουράντ, Τζέιμς Τζόνσον, Νικ Κλάξτον
Center (5):
Μπλέικ Γκρίφιν, ΛαΜάρκους Όλντριτζ, Τζαλίλ Οκαφόρ, ΝτέιΡον Σαρπ

Μένει να δούμε, αν οι επιλογές των δυο υποψήφιων πρωταθλητών του NBA θα ανταποδώσουν τα προσδοκώμενα και αν οι προπονητές θα καταφέρουν να κρατήσουν τις ισορροπίες μεταξύ των σούπερ σταρ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.