NBA: Επεισόδιο του πατέρα του Μοράντ και πρώην παίκτη του NFL

Metrosport Team21 Ιανουαρίου 2023

Η αναμέτρηση των Γκρίζλις με τους Λέικερς ήταν επεισοδιακή, καθώς στο ημίχρονο του αγώνα παραλίγο να ξεφύγει η κατάσταση, όχι όμως μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, αλλά ανάμεσα στους παίκτες του Μέμφις, τον Σάνον Σαρπ και τον πατέρα του Τζα Μοράντ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άλλοτε παίκτης του NFL και πλέον σχολιαστής, Σάνον Σαρπ, προσπάθησε να υπερασπιστεί τον ΛεΜπρόν Τζέιμς ανοίγοντας διάλογο με τους παίκτες του Γκρίζλις, με τον Στίβεν Άνταμς να κατευθύνεται προς το μέρος του, ενώ στο επεισόδιο ενεπλάκη και ο πατέρας του Μοράντ.

Με τη συμβολή των ψυχραιμότερων το επεισόδιο έληξε πριν ξεφύγουν τα πράγματα, με τον Σαρπ να οδηγείται εκτός γηπέδου για να ηρεμήσει η κατάσταση. «Ο Μπρουκς άρχισε να έρχεται προς το μέρος μου και είπα: "Δεν θέλετε αυτά τα προβλήματα". Και τότε ο Τζα βγήκε από το πουθενά μιλώντας. Σίγουρα δεν ήθελε αυτά τα προβλήματα. Μετά ήρθε ο μπαμπάς και προφανώς δεν ήθελε κανένα πρόβλημα... Μην αφήσετε αυτούς τους ανόητους να σας ξεγελάσουν τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο Σαρπ μετά από το περιστατικό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.