NBA: Ειδύλλιο Κρις Πολ - Κιμ Καρντάσιαν; - Τι ισχυρίζεται ο Κάνιε Γουέστ

Metrosport Team02 Δεκεμβρίου 2022

Ο Κάνιε Γουέστ πυροδότησε "βόμβα" λίγο πριν δεχθεί ban ο λογαριασμός του από την πλατφόρμα του twitter, αναφέροντας ότι έπιασε  στα πράσα την Κιμ Καρντάσιαν να τον απατάει με τον Κρις Πολ, δημιουργώντας πανικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Ο δημοφιλής ράπερ αποβλήθηκε από το twitter μετά και τις δηλώσεις του για τον Χίτλερ, ωστόσο είχε τον χρόνο να φέρει πάλι πανικό, με μία ανάρτηση που έχει γίνει θέμα συζήτησης σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και όχι μόνο.

Στο παρά πεντέ και πριν σβηστεί ο λογαριασμός του από την δημοφιλή πλατφόρμα, ο Κάνιε προχώρησε σε μία μεγάλη αποκάλυψη, καθώς πόσταρε μία φωτογραφία του Κρις Πολ γράφοντας ότι έπιασε την - επί 6 χρόνια σύζυγό του - Κιμ Καρντάσιαν να τον απατάει με τον αστέρα του NBA: "Ας σπάσω ακόμα ένα παράθυρο πριν φύγω. Έπιασα αυτό τον τύπο με την Κιμ. Καλό βράδυ".

Με αφορμή, ότι ο Κρις Πολ είναι παντρεμένος με δύο παιδιά είναι δεδομένο ήταν πως το ζήτημα θα έπαιρνε τεράστιες διαστάσεις.

Αμφότεροι Κιμ Καρντάσιαν και Κρις Πολ δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη, χωρίς να είναι ξέρουμε αν θα γίνει κιόλας. Το σίγουρο είναι ότι τους έβαλε στο επίκεντρο της προσοχής ο Γουέστ, με αντιδράσεις να αναμένονται .

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.