Ναζλίδης: «Καλός και σοβαρός ο Μανού Γκαρθία, μάχη με τον Ολυμπιακό»

Metrosport Team23 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Θωμάς Ναζλίδης και μίλησε για τον Μανού Γκαρθία που έκλεψε την παράσταση με το χατ-τρικ κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο αλλά και τη ρεβάνς του Άρη με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Μεταξύ άλλων, ο Θωμάς Ναζλίδης δήλωσε:

Για το πώς έζησε ο ίδιος τον Μανού Γκαρσία: «Είναι καλό παιδί, σοβαρός, δεν έχει δώσει δικαίωμα, πρώτος στην προπόνηση και δεν έχει κανένα θέμα βεντετισμού. Το αντίθετο θα έλεγα».

Για το αν το χατ τρικ κόντρα στον Βόλο του δώσει επιπλέον αυτοπεποίθηση: «Ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να την έχει. Χωρίς αυτήν κανείς δεν μπορεί να κάνει πράγματα. Ολόκληρος Μέσι πήγε στην Παρί και ήταν μέτριος την πρώτη σεζόν και πλέον βλέπουμε άλλον παίκτη. Ο κάθε παίκτης θέλει την εμπιστοσύνη του κλαμπ. Πρέπει να παίζει λόγω επένδυσης και ποιότητας».

Για το αν ήθελε ο Πάρντιου να κινείται ο Μανού Γκαρθία από τα άκρα: «Δεν ξέρω τι ζητάει ο Πάρντιου αλλά το πρώτο γκολ έτσι μπήκε. Ζήτησε την μπάλα από τα πλάγια και μπήκε ένα πολύ ωραίο γκολ».

Για τον Νταρίντα: «Είναι ένας παίκτης που δεν σταματάει να τρέχει, είναι παντού, μου κάνει εντύπωση. Φαίνεται σοβαρό παιδί και η εικόνα του μου βγάζει κάτι πολύ καλό».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Μάχη. Ο Άρης έχει δυνατότητες. Ο Ολυμπιακός έχει πολλές αδυναμίες, ο Άρης μπορεί να περάσει».

Για το δίλημμα Καμαρά ή Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης κόντρα στον Ολυμπιακό: «Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι. Το παιχνίδι ταιριάζει πιο πολύ στον Καμαρά».

Για τον Καμάτσο: «Μου έχει κάνει εντύπωση στις προπονήσεις αλλά στα παιχνίδια είναι τελείως το αντίθετο. Όταν ήρθε έλεγα ότι θα είναι ένα εργαλείο για τον Άρη αλλά δεν το έχει δείξει στα παιχνίδια. Βέβαια δεν ξέρω αν είναι παίκτης που επηρεάζεται από την κριτική».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.