Ναζλίδης: «Γι' αυτό εκλαψε ο Καρυπίδης, έχω κάνει κουβέντα για πόστο στον Άρη»

Metrosport Team27 Ιουνίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή Action Zone φιλοξενήθηκε ο Θωμάς Ναζλίδης.

Ο Έλληνας επιθετικός που έχει περάσει από τον Άρη μίλησε για την πώληση του Γιάννη Φετφατζίδη στην Αλ Αΐν και την πιθανή αντικατάστασή του από τον Ματέο Γκαρσία.

Επίσης αποκάλυψε ότι σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο εφόσον δεν βρει μία πρόταση που θα τον ικανοποιεί και μάλιστα τόνισε πως είχε κάποιες ανεπίσημες επαφές με τον Θόδωρο Καρυπίδη για τον Άρη. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Θωμάς Ναζλίδης στον Χάρη Δημαρά:

Για την πώληση του Φετφατζίδη στην Αλ Αΐν: «Όταν μιλάμε για επαγγελματικό ποδόσφαιρο, εταιρίες, έσοδα-έξοδα, όλα έχουν την τιμή τους. Είναι μεγάλο ποσό στην εποχή του κορωνοϊού που τα οικονομικά των ομάδων είναι πιεσμένα. Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος αλλά τα ποσά είναι μεγάλα. Έκανε πολύ καλή χρονιά αλλά αν πωληθεί με ένα τέτοιο ποσό θα αντικατασταθεί επαρκώς».

Για τον Ματέο Γκαρσία που είναι ο πιθανός αντικαταστάτης του Φετφατζίδη: «Τον Ματέο τον είχα συμπαίκτη είναι πολύ καλή προσθήκη θα βοηθήσει πολύ τον Άρη. Δεν είναι το ίδιο στυλ ποδοσφαιριστή, δεν έχει τα ίδια στοιχεία αλλά μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα, μιας και παίζει σχεδόν στην ίδια θέση. Είναι μια πολύ καλή λύση».

Για το ότι ο Ματέο Γκαρσία δεν έπιασε στον Ερυθρό Αστέρα: «Κάθε ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να νιώθει πολύ καλά σε όλες τις ομάδες. Στον Άρη μπορεί να ένιωσε ηγέτης και να θέλει να γυρίσει. Στον Αστέρα δεν είχε αυτόν τον ρόλο».

Για το ban της FIFA και αν επηρεάστηκε η ομάδα: «Δεν νομίζω να έχει επηρεαστεί από αυτό το πρόβλημα γιατί ο ποδοσφαιριστής σκέφτεται μόνο το πώς θα γίνει καλύτερος. Εφόσον η ομάδα λειτουργεί σωστά δεν θα επηρεάσει. Αυτό έχει να κάνει με τη νέα σεζόν».

Για το Άρης-ΑΕΚ: «Έντονα συναισθήματα. Η διακύμανση του σκορ μας άφησε μια πολύ μεγάλη στεναχώρια στο τέλος. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου και εμείς την είδαμε από την κακή της πλευρά. Πιστεύω ότι το 2-0 έφερε μια χαλάρωση που την πλήρωσε ο Άρης. Όταν είναι 1-0 και ξέρεις ότι με ενα γκολ μένεις εκτός, είσαι πιο συγκεντρωμένος. Όταν στο 92' βάζεις γκολ νιώθεις ότι το ματς τελείωσε. Γίνανε πολλά λάθη γιατί πριν το γκολ η ΑΕΚ έχασε και άλλη ευκαιρία».

Για το κλάμα του Καρυπίδη: «Η πρόκριση ήταν κάτι που το ήθελε πολύ, ήταν πολύ πιεσμένος, είχε άγχος. Γι' αυτό και έκλαψε. Μιλήσαμε και πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση».

Για τη συνέχεια: «Έχω μια ακαδημία στα Διαβατά με παιδιά για 5Χ5 και θα ασχοληθώ με αυτό. Αν δεν βρεθεί κάτι που θα με γεμίζει, πιθανόν θα σταματήσω. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι ιδανικό σε θέματα οργάνωσης. Λίγες ομάδες παρέχουν καλές συνθήκες, οι υπόλοιπες είναι για να σταματήσεις. Δεν αντέχω δεύτερη χρονιά με τέτοιες συνθήκες όπως στην Football League».

Για το αν θα αναλάμβανε πόστο στον Άρη και αν έχει μιήσει με τον Καρυπίδη γι' αυτό: «Εννοείται. Αν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα θα το ήθελα. Είχα κάποιες κουβέντες, αλλά μέχρι εκεί, όχι κατι συγκεκριμένο».

Για το Άρης-ΠΑΟΚ: «Είναι λίγο γλυκόπικρο. Ο Άρης είναι χωρίς ουσιαστικό στόχο μετά τον αποκλεισμό, χωρίς κόσμο στο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ έχει τα δικά του προβλήματα. Δεν ξέρω τι εικόνα θα έχουν οι δύο ομάδες. Δεν παύει όμως να είναι ένα ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ».

Για τον Τζόλη: «Είδα ότι έχει θράσος και έδειξε ότι έχει καλά στοιχεία. Δεν μπορούμε να τον κρίνουμε τόσο νωρίς. Μακάρι να έχει καλή εξέλιξη».

Για την εικόνα του Ιντεγε: «Όλα είναι υποκειμενικά. Από έναν παίκτη με το μεγαλύτερο συμβόλαιο περιμένεις πολλά. Δεν ήταν αδιάφορος, δεν του βγήκαν κάποιες φάσεις αλλά δε θεωρώ ότι ήταν αρνητικός. Αλλά όταν δίνεις σε έναν παίκτη τα διπλά από όλους τους άλλους, περιμένεις να σου πάρει 3-4 ματς μόνος του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.