Πάει για Χριστοδουλόπουλο η Ανόρθωση, μετά το «ναυάγιο« με Νινούα

Metrosport Team07 Ιανουαρίου 2021

Το «σίριαλ» της μετακίνησης του Νίκα Νινούα στην Ανόρθωση έφτασε στο τέλος του, καθώς ο Όλαφ Ρέμπε και ο Πάμπλο Γκαρσία αποφάσισαν να παραμείνει στον ΠΑΟΚ ο νεαρός μεσοεπιθετικός.

Όπως διαβάσατε και νωρίτερα στο metrosport.gr, ο Νινούα θα παραμείνει στο ρόστερ του «δικεφάλου» ύστερα από κοινή απόφαση των Ρέμπε - Γκαρσία. Οι δύο σύλλογοι, είχαν ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις και είχαν καταλήξει στην φόρμουλα συμφωνίας που θα ενεργοποιούνταν, όμως τελευταία στιγμή το «ντιλ» μεταξύ των δύο πλευρών χάλασε. 

Μετά το «ναυάγιο»  του Νινούα, οι Κύπριοι εξετάζουν την περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο οποιός αγωνίζεται με τα χρώματα του Ατρομήτου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ομάδα του Περιστερίου δεν «ψήνεται» να κρατήσει στο ρόστερ της τον βετεράνο έλληνα εξτρέμ, όμως η περίπτωση του στην Ανόρθωση θα προχωρήσει μόνο σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από το «αστέρι». Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία κρούση από την «Κυρία» προς τον Έλληνα πλάγιο επιθετκό, ο οποίος έχει φορέσει την φανέλα και του ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.