Νάσμπεργκ: «Μεγάλος σύλλογος με ανταγωνισμό ο ΠΑΟΚ που μόνο βοηθά»

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2023

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στην Πελοπόννησο όπως είδατε νωρίτερα μέσα από το φωτορεπορτάζ του Metrosport.gr, με τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να προετοιμάζονται για τον αγώνα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης που μετράει τρεις απουσίες και τον Ιβάν Νάσμπεργκ να μιλάει στα κανάλια Novasports αναφορικά με τον ανταγωνισμό στις θέσεις των στόπερ αλλά και την επικείμενη αναμέτρηση.

Για την προσωπική κατάστασή του: «Είμαι πάρα πολύ καλά και ανυπομονώ για το παιχνίδι που έρχεται».

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ καλό για μένα που ήρθα σε μία ομάδα πολύ μεγάλη και δημοφιλή και για την εξέλιξή μου ως παίκτης. Είναι μία ωραία περιπέτεια ως τώρα και ανυπομονώ για την συνέχεια».

Για τον ανταγωνισμό στις θέσεις των στόπερ: «Είναι λογικό να υπάρχει ανταγωνισμός σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως ο ΠΑΟΚ, μόνο θετικά μπορεί να το δει κανείς γιατί πάντα πρέπει να πιέζεις τον εαυτό σου και αυτό φέρνει καλά πράγματα για την ομάδα».

Για την παρουσία του στο ματς με τον Ολυμπιακό: «Σε αυτού τους είδους τα μεγάλα ματς όλοι θέλουν να παίξουν, ένιωσα καλά και έτοιμος όταν πήρα την ευκαιρία».

Για το ματς με τον Αστέρα: «Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, έχουμε τον αγώνα με τον Αστέρα, είναι ένα δύσκολο ματς, πρέπει να τα δώσουμε όλα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.