Νάρεϊ: «Θα έρθουν πολλά περισσότερα από τον Τζίμα»

Metrosport Team05 Μαρτίου 2023

Να βοηθά το σύνολο και να πετυχαίνει η ομάδα τους στόχος της θέλει ο Κάλεντ Νάρεϊ μετά την ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ιωνικού για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. 

Ο άσος του Δικεφάλου ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού αλλά δεν στάθηκε στα δικά του κατορθώματα αλλά στη συνολική εικόνα ενώ παράλληλα, έπλεξε το εγκώμιο του Στέφανου Τζίμα. «Είμαι πολύ χαρούμενος για την απόδοσή μας, πιέσαμε από το 1' δείχνοντας θέληση και αποφασιστικότητα. Στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα, προσπαθώ να κάνω καλά τελειώματα, σέντρες και μεταβιβάσεις στους συμπαίκτες μου. 

Δεν έχει σημασία αν θα σκοράρω εγώ ή κάποιος άλλος αλλά να πετυχαίνει η ομάδα τους στόχους της. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε έναν τελικό και με τον Βόλο. Είναι πολύ σημαντικό και το παιχνίδι πριν με τη Λαμία. Θα δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά παλεύοντας για τους στόχους μας». 

Για τον Στέφανο Τζίμα, ο 28χρονος άσος του «Δικεφάλου» υπογράμμισε: «Φανταστικό ταλέντο, τον ζω καθημερινά. Ήταν πολύ ωραίο που έγραψε ιστορία πετυχαίνοντας γκολ. Είναι μόλις η αρχή και θα έρθουν πολλά περισσότερα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.