Νάρεϊ: «Ο διαιτητής μου είπε ότι ήταν πολύ οριακή φάση το γκολ που μου ακύρωσε»

Metrosport Team23 Δεκεμβρίου 2022

Συνέντευξη σε Γ. Καστάνη-Γ. Ζαΐρη

Από τους πρωταγωνιστές της σημαντικής νίκης του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο ήταν ο Κάλεντ Νάρεϊ που μετά το τέλος του ματς μίλησε στο metrosport.gr για το χθεσινό τρίποντο και την αλλαγή εικόνας του Δικεφάλου το τελευταίο διάστημα. Ο Γερμαντογκολέζος εξτρέμ ήταν αποκαλυπτικός στο πως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βρει τα πατήματά του και να εμφανίζει ελκυστική εικόνα στο γήπεδο.

Για τη σημασία της νίκης του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο : «Για εμάς αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό, έπρεπε να κερδίσουμε και το καταφέραμε. Παίξαμε καλά, είχαμε μια καλή εμφάνιση και πήραμε τους τρεις βαθμούς που τόσο θέλαμε. Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, μπήκαμε από νωρις, ελέγξαμε τον ρυθμό και στο αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλαμε να αρχίσουμε το δεύτερο μισό της σεζόν με μια νίκη και να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, όπως πριν την διακοπή που είχαμε ένα σερί με τρία συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι η νίκη, αλλά μαζί με αυτή κρατάμε και μια ακόμα καλή εμφάνιση».

Για το που οφείλεται η αλλαγή εικόνας του ΠΑΟΚ και το σερί των πέντε νικών σε Πρωτάθλημα-Κύπελλο: «Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε σε μια καλή περίοδο. Πιστεύω ότι βρήκαμε μια νέα μεγάλη ενέργεια εσωτερική για να βελτιωθούμε να δείξουμε ότι είχαμε αδικήσει τους εαυτούς μας στην αρχή της σεζόν. Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, μιλήσαμε μεταξύ μας στα αποδυτήρια, ήρθαμε πιο κοντά ο ένας με τον άλλον, συζητήσαμε για το τι δεν πάει καλά και αλλάξαμε αρκετά πράγματα. Έχουμε δουλέψει πολύ για να έρθει αυτή η βελτίωση, δεν μείναμε μόνο στα λογια και πιστεύω ότι φαίνεται στο γήπεδο. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, το γνωρίζουμε όλοι αυτό. Κόντρα στον Παναιτωλικό ήταν ένα δύσκολο ματς και απέναντι σε μια καλή ομάδα, που ειδικά εντός έδρας είναι δυνατή. Κάναμε μια καλή εμφάνιση όμως και πήραμε μια δίκαιη νίκη σε ένα παιχνίδι που θέλαμε πολύ τους τρεις βαθμούς».

Για το αν είναι το ίδιο συναίσθημα του να σκοράρεις με το να μοιράζεις γκολ σε συμπαίκτη : «Ναι, είναι το ίδιο για μένα γιατί το πιο σημαντικό είναι να βοηθάω την ομάδα όπως μπορώ και να κερδίζουμε. Ο διαιτητής μου είπε ότι στο γκολ που ακυρώθηκε, ήταν μια πολύ οριακή φάση και ήταν μια δύσκολη απόφαση. Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει στο τέλος της βραδιάς, αλλά σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.