Νάρεϊ και μετά πρόκριση

Metrosport Team05 Ιουλίου 2022

Αποστολή στην Ολλανδία: Κ.Πετρωτός - Γ.Ζαϊρης

Δεν απέχουν πολύ ΠΑΟΚ και Φορτούνα στην υπόθεση της μεταγραφής του Κάλεντ Νάρεϊ, αλλά όσο δεν βρίσκουν την χρυσή τομή, ο Γερμανός εξτρέμ παραμένει εκτός Δικεφάλου και προετοιμασίας στο Απελντοορν και αυτό συνιστά πρόβλημα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, μιας και ο 28χρονος άσος είναι παίκτης του βασικού σχεδιασμού της νέας ομάδας και ακόμη δεν έχει αποκτηθεί.

Όπως σημειώσαμε και χθες, ο ΠΑΟΚ έκανε κίνηση το Σάββατο για να πιέσει την Φορτούνα να ρίξει τις απαιτήσεις της στα δικά του «θέλω», όμως, η διαφορά παραμένει ακόμη στις 300.000 ευρώ. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι του Δικεφάλου εξέφραζαν την αισιοδοξία ότι το θέμα θα κλείσει σύντομα και ο Νάρεϊ θα ντυθεί στα «ασπρόμαυρα».

Αυτό που έβγαινε χθες ήταν ότι αν η ομάδα αποκτήσει τον Νάρεϊ, κλείνει έναν πρώτο κύκλο μεταγραφών και θα πάει με αυτό το ρόστερ για τα ματς με την Λέφσκι, ανοίγοντας αργότερα ξανά το κεφάλαιο μεταγραφές.

Για τον Νάρεϊ, χθες η ιστοσελίδα «wz.de» φιλοξένησε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο «η Φορτούνα κοιτά ήδη για τον αντικαταστάτη του Νάρεϊ, έχοντας εστιάσει στην περίπτωση του 21χρονου, Ρομπέρτ Μάσιμο της Στουτγάρδης. Με βάση το δημοσίευμα, η Στουτγάρδη στοχεύσει σε πώληση και όχι δανεισμό, που θέλει η Φορτούνα».

Παραδοχή Σκωτσέζων ότι μπορεί να αργήσει ο Τσόλακ

Το παραπάνω μότο «Νάρεϊ και τέλος μέχρι την Λέφσκι» ενισχύεται και από ρεπορτάζ της σκωτσέζικης Daily Record που αφού μιλά κι αυτή για συμφωνία του Κροάτη με τους Ρέιντζερς, σημειώνει το εξής: «Η μεταγραφή μπορεί να γίνει ακόμα και 48 ώρες (σ.σ. το πρώτο επίσημο ματς της Ρέιντζερς είναι προγραμματισμένο στις αρχές Αυγούστου) πριν την έναρξη της σεζόν».

Η ενσωμάτωση του Μπίσε μετατίθεται για την Ελλάδα

Οπως έχουμε σημειώσει και άλλες φορές η υπόθεση της ανανέωσης του Μπίσεσβαρ εκκρεμεί λόγω του ότι δεν έχουν ακόμη διευθετηθεί απόλυτα οικονομικές λεπτομέρειες. Πιθανόν αυτό να οδηγήσει στο να γίνει η ενσωμάτωση του Σουριναμέζου στην Ελλάδα και όχι στο Απελντοορν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.