Νάρεϊ: Έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη και αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην Φορτούνα

Metrosport Team16 Ιουλίου 2022

Ο Καλίντ Νάρεϊ αποτελεί πλέον παρελθόν από την Φορτούνα Ντίσελντορφ, επιλέγοντας τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του και στον γερμανικό σύλλογο έχουν ήδη εκκινήσει διαδικασίες για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του κάτι που δεν αποτελεί όμως εύκολη υπόθεση όπως αναφέρουν γερμανικά Μέσα.

Διέψευσε τους πάντες ο Γερμανός με τις εμφανίσεις του στην Φορτούνα, αφού κατά την άφιξή του στο Ντίσελντορφ γινόταν λόγος για έναν μη σταθερό στις εμφανίσεις του παίκτη, με στατιστικά τα οποία ήταν λίγο πολύ μέτρια. Ο περσινός MVP της γερμανικής ομάδας όμως, έκανε τους Γερμανούς να νιώθουν ότι έπιασαν «λαχείο» αφού ο Νάρεϊ ήταν καθόλη την σεζόν ο παίκτης-κλειδί, μετρώντας σε 30 συμμετοχές 8 γκολ και 15 ασίστ. «Με την ταχύτητά του, τη δυναμική του, την ορμή του προς το γκολ και το βλέμμα για τους συμπαίκτες του, ο 1,80 μέτρα ύψος και 75 κιλά εξτρέμ είναι ένα πραγματικό επιθετικό όπλο» είναι χαρακτηριστικά το σχόλιο της tag24.de για τον 27χρονο εξτρέμ, δείχνοντάς μας το πως βλέπουν οι Γερμανοί τον Νάρεϊ.

Κάπως έτσι ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ, ανέβασε τον πήχη στην πρώην ομάδα του, με την Φορτούνα να δυσκολεύεται να φέρει κάποιον αντάξιο αντικαταστάτη και το κενό που αφήνει πίσω του μοιάζει με δυσαναπλήρωτο, τουλάχιστον χωρίς να δαπανηθεί κάποιο μεγάλο χρηματικό ποσό. Μην ξεχνάμε ότι ο Νάρεϊ υπέγραψε ως ελεύθερος στην ομάδα του Ντίσελντορφ και κατέληξε στο τέλος της χρονιάς να φέρνει στα ταμεία της ομάδας 1.500.000 ευρώ (συν τα πιθανά μπόνους) με την μεταγραφή του στον Δικέφαλο.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.