Νάπολι - Σασσουόλο 4-0: Ασταμάτητοι οι Ναπολιτάνοι με νέο... σόου Κβαρατσκέλια - Οσιμέν (vids)

Metrosport Team29 Οκτωβρίου 2022

Ασταμάτητη μοιάζει φέτος η Νάπολι η οποία πέτυχε την 13η συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις με «θύμα» της αυτή την φορά την Σασσουόλο την οποία υποδέχθηκε στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα». Οι ποδοσφαιριστές του Λουτσιάνο Σπαλέτι κέρδισαν πολύ εύκολα με 4-0, μάλιστα τα 3 τέρματα είχαν μπει στα πρώτα 35 λεπτά.

Το σκορ για τους «Ναπολιτάνους» άνοιξε μόλις στο 4ο λεπτό ο Οσιμέν με προβολή μετά από σέντρα του Ντι Λορέντζο από τα δεξιά.


Το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 19' με τον Κβαρατσκέλια να μπαίνει από τα δεξιά στην περιοχή και με χαμηλή σέντρα να βρίσκει τον Οσιμέν ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.

Το τρίτο γκολ που ήρθε λίγο αργότερα είχε... δράστη τον Κβαρατσκέλια μετά από μια εκπληκτική μπαλιά του Μάριο Ρουί στην πλάτη της άμυνας και τον Γεωργιανό επιθετικό να κολλάει την μπάλα πάνω του και να σκοράρει με μονοκόμματο σουτ.

Το 4ο γκολ της αναμέτρησης πέτυχε, σημειώνοντας χατ- τρικ ο Οσιμέν στο 77', μετά από λάθος της άμυνας και εύστοχο πλασέ σε τετ- α - τετ.

Ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν και την αναμέτρηση με 10 ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε ο Λοριέν με δεύτερη κίτρινη στο 84'. Αυτή η νίκη έφερε την Νάπολι στο +6 από την δεύτερη Μίλαν έστω και προσωρινά με 32 βαθμούς σε 12 αγώνες, ενώ η Σασσουόλο έμεινε 9η με 15 βαθμούς σε αντίστοιχες αναμετρήσεις.

Ακολουθεί για την μεν Νάπολι μεσβδόμαδο παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον κόντρα στην Λίβερπουλ (1/11 στις 22:00), ενώ η Σασσουόλο αντιμετωπίζει την επόμενη εβδομάδα (5/11 στις 16:00) την Έμπολι εκτός έδρας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.