Νάπολι: Έκλεψαν το αμάξι του Κβαρατσχέλια.. αλλά εκείνος πήγε στην προπόνηση

Metrosport Team03 Νοεμβρίου 2022

Η πρώτη άσχημη περιπέτεια του Κβίτσα Κβαρατσχέλια στη Νάπολι είναι γεγονός, με τον Γεωργιανό άσο να πέφτει θύμα κλοπής, καθώς κλέφτες εισέβαλλαν στο σπίτι του και κατά τη διαφυγή τους από την οικεία του πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, ώστε να το χρησιμοποιήσουν στη διαφυγή τους.

Ο Κβαρατσχέλια είναι το πρόσωπο των "παρτονοπέι" από την αρχή της σεζόν, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να είναι εκ των πρωταγωνιστών της ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι τόσο στην Ιταλία, όσο και στην Ευρώπη. Παρόλα αυτά 21χρονος άσος βίωσε την πιο άσχημη εμπειρία του στην γειτονική χώρα, με τα ΜΜΕ της Ιταλίας να αναφέρουν πως έπεσε θύμα κλοπής, με ληστές να εισβάλλουν στο σπίτι και να του κλέβουν το αυτοκίνητό του.

Ο Γεωργιανός κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και αργότερα χωρίς να συνέβη τίποτα πήγε στο προπονητικό κέντρο της Νάπολι για να δώσει το "παρών" στην προπόνηση, με την ομάδα του να έχει μπροστά της ένα κρίσιμο παιχνίδι το Σάββατο (5/11), στην έδρα της Αταλάντα, που βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από τους "παρτονοπέι".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.