Νάπολι: Χάλασε του Κονσεϊσάο, είχαν κλείσει και ξενοδοχείο για την παρουσίαση!

Metrosport Team25 Μαΐου 2021

Απροσδόκητη εξέλιξη. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν θα αναλάβει τελικά τη Νάπολι! Ο Πορτογάλος πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και τεχνικός της Πόρτο, επρόκειτο όχι απλά να συμφωνήσει, αλλά να παρουσιαστεί από τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις σε ξενοδοχείο της Ρώμης (κοντά στην έδρα-αρχηγείο του ιδιοκτήτη της Νάπολι, Filmauro). 

Μάλιστα όπως αναφέρει η Corriere dello sport, είχε οργανωθεί ήδη η συνέντευξη Τύπου-παρουσίαση του Κονσεϊσάο την Τετάρτη ή την Πέμπτη, αλλά κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας, ο πρόεδρος της Νάπολι, τα άλλαξε όλα!

Λίγο τα οικονομικά δεδομένα (η Νάπολι προσέφερε ως και 3,5 εκ. ευρώ το χρόνο για διετές συμβόλαιο), λίγο η μη συμμετοχή των «Παρτενοπέι» στο Champions League αποτέλεσαν την αιτία του οριστικού «ναυαγίου».

Ο Κονσεϊσάο αναμένεται να συναντηθεί με τη διοίκηση της Πόρτο για να επεκτείνει τη συνεργασία του έναντι 3 εκ. ευρώ ετησίως, ενώ όσον αφορά τον επόμενο προπονητή της Νάπολι, τα ρεπορτάζ θεωρούν επικρατέστερους τους Λουτσιάνο Σπαλέτι, Σιμόνε Ιντζάγκι, Ίβαν Τζούριτς και Βιντσέντσο Ιταλιάνο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.