Νάπολι - Αταλάντα 0-3: Περίπατος για τους νερατζούρι στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» (vids)

Metrosport Team30 Μαρτίου 2024

Η Αταλάντα διέσυρε με 3-0 την Νάπολι στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και επέστρεψε με εκκωφαντικό τρόπο στις επιτυχίες μετά από ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη.

Η Νάπολι ήταν αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (2 νίκες - 4 ισοπαλίες), αλλά αυτό δεν μέτρησε καθόλου.

Και αυτό γιατί η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι αποδείχτηκε άκρως αποτελεσματική (1.36-0,.25 τα xgoals).

Ο Μιραντσούκ προειδοποίησε στο 3ο λεπτό όταν το πλασέ του σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι, για να κάνει το 1-0 στο 26' αξιοποιώντας γύρισμα του Πάσαλιτς και να έρθει το 2-0 στο 45' με δυνατό συρτό του Σκαμάκα από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο δεύτερο μέρος, η Νάπολι είχε την πρωτοβουλία, ωστόσο, στο 88' οι παίκτες των γηπεδούχων «τιμωρήθηκαν» για την αναποτελεσματικότητά τους, με τον Κόπμαινερς να βγαίνει στην κόντρα και να εκτελεί τον Μέρετ με διαγώνιο πλασέ, για να γράψει το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΝΑΠΟΛΙ: Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Ζεσούς, Ρούι, Ανγκισά (75' Σιμεόνε), Λομπότκα, Τραορέ (46' Ζιελίνσκι), Πολιτάνο (68' Λίντστρεμ), Όσιμεν, Ρασπαντόρι (46' Ενγκόνγκ)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Καρνεσέκι, Σκαλβίνι (72' Τολόι), Χίεν, Κολάσινατς (67' Τζιμσίτι), Χάτεμπουρ, Ντε Ρουν, Έντερσον, Τζαπακόστα (60' Ρουτζέρι), Πάσαλιτς (61' Κοπμάινερς), Μιραντσούκ, Σκαμάκα (61' Λούκμαν)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.