«Ναντ και Νόριτς παρακολουθούν τον Ελίασον»

Metrosport Team22 Απριλίου 2024

Ο Νίκλας Ελίασον της ΑΕΚ διανύει μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του, έχοντας συγκεντρώσει πολλά... μεταγραφικά βλέμματα πάνω του. Σύμφωνα, μάλιστα, με τα ρεπορτάζ της σουηδικής ιστοσελίδας fotbolltransfers.com, η γαλλική Ναντ και η αγγλική Νόριτς έχουν πολύ ψηλά το όνομά του στη λίστα της ενίσχυσης της ομάδας τους.

Ο Σουηδός έχει εξελιχθεί σε «γρανάζι» στη καλοκουρδισμένη μηχανή του Ματίας Αλμέιδα, έχοντας πετύχει σε 43 παιχνίδια 6 γκολ και 12 ασίστ, συμβάλλοντας σε κάθε αναμέτρηση τα μέγιστα στην επιθετική ανάπτυξη των «κιτρινόμαυρων». Όπως είναι λοιπόν αναμενόμενο, έχει αυξήσει αρκετά την αγοραστική του αξία, προσελκύοντας πολλά βλέμματα πάνω του. 

Πιο συγκεκριμένα, η Ναντ και η Νόριτς είναι δύο από τις ομάδες που φέρεται πως παρακολουθούν τη φετινή πορεία του Ελίασον, σύμφωνα με τη σουηδική ιστοσελίδα fotbolltransfers.com, αλλά δεν είναι οι μόνες. Βέβαια, τον Ιανουάριο, για τον 28χρονο άσο ενδιαφέρθηκαν η Σάμσουνσπορ, αλλά και η βραζιλιάνικη Γκρέμιο, ενώ η Αϊντχόφεν έστειλε σκάουτ στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, για να τον τσεκάρει από κοντά.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ελίασον πάντως έχει συμβόλαιο έως το 2027 με την ΑΕΚ, πράγμα το οποίο συνεπάγεται πως θα πρέπει να του γίνει μια πειστική πρόταση, προκειμένου  να συναινέσει στην αποχώρησή του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.