Νάνου: «Έκπληξη η επιστροφή Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, είχε προτάσεις από Ιταλία, Ισπανία, Αραβία»

Metrosport Team27 Μαΐου 2021

Ο Ρουμάνος δημοσιογράφος, Ντάνιελ Νάνου, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πότε έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Λουτσέσκου:

«Δεν το γνωρίζω. Είχαμε επικοινωνία, του ευχήθηκα καλή επιτυχία. Ήταν καλεσμένος σε μια εκπομπή τηλεοπτική στη Ρουμανική τηλεόραση. Έδειξε πολύ ικανοποιημένος για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη».

Για το τι είπε στη συνέντευξη αυτή ο Λουτσέσκου:

«Ο Ράζβαν είναι πολύ μυστικοπαθής. Ήταν μεγάλη έκπληξη για τους ποδοσφαιρόφιλους και τους προσωπικούς του φίλους που επέλεξε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη».

Για το γιατί ήταν έκπληξη αυτή η απόφαση:

«Γιατί είχε προτάσεις από ομάδες της Αραβίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας, αλλά τελικά διάλεξε τον ΠΑΟΚ. Είχε επίσημες κρούσεις από ομάδες. Την περασμένη εβδομάδα ο πατέρας του, Μιρτσέα Λουτσέσκου, είχε μιλήσει για την προοπτική να συνεχίσει στην Ιταλία ο Ραζβάν, χωρίς να αναφέρεται ονομαστικά σε κάποια ομάδα όμως. Ο Μιρτσέα θα ήθελε να πάει ο Ραζβάν στην Ιταλία γιατί του αρέσει πολύ το ιταλικό ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος ότι είναι ικανοποιημένος ο Μιρτσέα που επέστρεψε ο γιος του στη Θεσσαλονίκη».

Για τους λόγους που είναι χαρούμενος με την επιστροφή:

«Γιατί και οι δύο είχαν φανταστικές στιγμές και θύμησες από τον ΠΑΟΚ. Θα θυμάστε στη Θεσσαλονίκη ότι ο ΠΑΟΚ είχε καταπληκτικές στιγμές κατακτώντας τίτλους».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.