Ναλιτζής: «Δύσκολος ο επαναληπτικός στην Τούμπα - Ο Πασχαλάκης ήταν ο MVP»

Metrosport Team08 Απριλίου 2022

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Ναλιτζής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τον επαναληπτικό του "Δικεφάλου" με τη Μαρσέιγ στην Τούμπα, αλλά και τον MVP της χθεσινής (7/4) βραδιάς στη Γαλλίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά δήλωσε για την αλλαγή του Τσόλακ: «Ο Άκπομ χρειάστηκε, ακόμη και στο 90 ο Άκπομ μπορούσε να κρατήσει περισσότερο τη μπάλα από τον Τσόλακ. Νομίζω οι δυο οι αλλαγές οι τελευταίες ο Μίτριτσα και ο Τσόλακ δεν έδωσαν το κάτι παραπάνω, να κρατήσουν τη μπάλα και να πάρουν ανάσες οι αμυντικοί και οι μέσοι του ΠΑΟΚ».

Για τον επαναληπτικό και τη δυσκολία του αγώνα: «Είναι πιο δύσκολο, γιατί μεταφέρει το άγχος της πρόκρισης, είναι πλέον ανοικτή η πρόκριση, έχοντας δει και την εικόνα της ομάδας και βλέποντας ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτή την ομάδα, που περιμέναμε να είναι ακόμα καλύτερη, αλλά ο ΠΑΟΚ στάθηκε πάρα πολύ καλά.

Παίζεις στην έδρα σου και έχεις παραπάνω άγχος, μπορεί ο κόσμος να βοηθήσει αλλά και από την άλλη είναι μπούμερανγκ.  Η Μαρσέιγ είναι μια ομάδα που παίζει επιθετικά, δεν θα κάτσει πίσω, άρα θα πρέπει πάλι να πάει ο ΠΑΟΚ σιγά σιγά το παιχνίδι, να σκοράρει ένα γκολ και μετά να βάλει και ένα δεύτερο για να πάρει την πρόκριση, αλλά πρέπει να κρατήσεις το μηδέν στην άμυνα. Θέλει πολύ υπομονή, θέλει και τύχη, θέλει να βρεθούν και καλή μέρα τα παιδιά. 

Εύχομαι ο ΠΑΟΚ να περάσει, πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα. Μου αρέσει γιατί πέρσι έλεγα να παίζουν περισσότεροι Έλληνες παίκτες και ψάχναμε να τους βρούμε. Οι Πασχαλάκης, Λύρατζης και Τσιγγάρας είναι καλοί». 

Τέλος, για τον MVP του χθεσινού αγώνα: «Ο Πασχαλάκης ήταν νομίζω ήταν πιο σημαντικός σε όλο το παιχνίδι, χρειάστηκε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, είχε καλές τοποθετήσεις, είχε καλές επεμβάσεις. Νομίζω δίκαια είναι ο MVP. Ναι μεν το γκολ το βάζει ο Ελ Καντουρί, αλλά κάνουν ωραία ενέργεια ο Λύρατζης και ο Ζίβκοβιτς.

Και ο Μπίσεσβαρ έκανε φοβερό παιχνίδι, όλα τα παιδιά έκαναν καλό παιχνίδι, είχαν καλή απόδοση, δεν θα εστιάσουμε σε έναν που έβαλε το γκολ, άρα αν πιάσουμε τη συνολική απόδοση, ο Πασχαλάκης μας έδωσε κάτι να μείνουμε στον αγώνα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.