Νέιχαους σε ολλανδικό μέσο: «Γι' αυτό έδωσα το πέναλτι στο Άρης-ΠΑΟΚ»

Metrosport Team15 Δεκεμβρίου 2020

Οι αποφάσεις του στο ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ προκάλεσε πολλές αντιδράσεις αλλά ο Μπας Νάιχαους θεωρεί ορθά τα σφυρίγματα του και ιδιαίτερα το πέναλτι καθώς όπως ξεκαθάρισε ελέγχθηκε και από το VAR. 

Ο Ολλανδός διαιτητής μίλησε σε μέσο της πατρίδας του σχετικά με το παιχνίδι και ανέφερε ότι η απόφαση του να στήσει την μπάλα στην άσπρη βούλα ο Άρης ήταν δικαιολογημένη και ελέγχθηκε και από το βιντεοδιαιτητή ενώ χαρακτήρισε το ματς επιθετικό.

«Είμαι γνωστός ως ένας διαιτητής που ανέχεται πολλά, αλλά δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς με αυτές τις παραβάσεις. Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που έβγαλα κίτρινη κάρτα στην Ολλανδία. Η ιδιοσυγκρασία των ποδοσφαιριστών ήταν γιγαντιαία. Ήταν ένα επεισοδιακό παιχνίδι από το ξεκίνημα. Το Φέγενορντ - Άγιαξ έχει επίσης έντονα συναισθήματα, όμως, αυτό το ματς ήταν πιο επιθετικό. Διαμαρτύρονταν σε κάθε μου απόφαση» 

Για τη φάση του πέναλτι, σημείωσε: «Η απόφαση για το πέναλτι ήταν δικαιολογημένη, το έλεγξε και ο VAR, οπότε δεν υπάρχει συζήτηση γι’ αυτό. Τουλάχιστον αυτό πιστεύουμε εμείς. Στο ημίχρονο περάσαμε από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, αλλά είναι καλό που δεν γνωρίζουμε ελληνικά». 

Οι αντιδράσεις των οπαδών πάντως για το Νέιχαους ήταν έντονες και μάλιστα στα social media, σε ποστ του Ολλανδού από... τη βόλτα στη Θεσσαλονίκη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.