Ναι, ο Ζαμπά μπορεί να βοηθήσει αρκεί να το πιστέψει και ο ίδιος

Δημήτρης Μπούζας15 Ιανουαρίου 2022

Όπως ήταν επόμενο στο προχθεσινό παιχνίδι, πέρα από την εικόνα που παρουσίασαν οι γηπεδούχοι η οποία δεν διέφερε σχεδόν σε τίποτα από τις προηγούμενες γκρίζες και θολές της τρέχουσας σεζόν, το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στην παρουσία δύο παικτών που επανεμφανίστηκαν μετά τη λήξη του δανεισμού τους και ενσωματώθηκαν στο υπάρχον ασπρόμαυρο ρόστερ. 

Αναφερόμαστε όπως αντιλαμβάνεστε στον Λέο Ζαμπά και στον Αντόνιο Τσόλακ. Ιδιαίτερα βέβαια σε ότι έχει σχέση με την επιστροφή, αλλά και την απόδοση του πρώτου, από τη στιγμή που ο Κροάτης στις αποσκευές του είχε μια σταθερή κι εντυπωσιακή βελτίωση και ως εκ τούτου δεν υπήρχε λόγος (ούτε και αντίλογος) για τη δική του περίπτωση. 

Στον Ζαμπά λοιπόν επικεντρώθηκαν άπαντες και μονοθεματικά, με θετικούς ή αρνητικούς σχολιασμούς, οι οποίοι σαφέστατα συμπεριελάμβαναν και τον θεαματικό τρόπο πανηγυρισμού του παίκτη στο φινάλε του αγώνα. 

Θα έλεγε κανείς πως το μεγαλύτερο μέρος των φίλων του ΠΑΟΚ οι οποίοι θέλησαν να εκφράσουν άποψη για την συγκεκριμένη «επιστροφή», κινείται εντός του περιγράμματος του Ρουμάνου κόουτς. Ο οποίος στάθηκε αμετακίνητος στην απόφαση του να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον παίκτη. Αυτό το τελευταίο κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει.

 Όπως επίσης και δεν μπορεί να αγνοήσει, ότι ο νεαρός Βραζιλιάνος αποδείχθηκε αδύναμος να εκτιμήσει το ταλέντο του και τα όρια του, με συνέπεια να ξεστρατίσει και να οδηγηθεί σε μεγάλες περιπέτειες. 

Παραμερίζοντας όμως και αγνοώντας τις δικές του μεγάλες ευθύνες και το αν υπάρχουν πιθανοί ηθικοί αυτουργοί, μπορούμε να μείνουμε στο σήμερα και να καταθέσουμε κι εμείς με τη σειρά μας την άποψη για το αν στόχευσε σωστά ο Λουτσέσκου στη συγκεκριμένη περίπτωση. 

Είναι αλήθεια ότι δεν κοπιάσαμε πολύ για να καταλήξουμε – που αλλού; - στο ίδιο «περίγραμμα» των απόψεων του Ρουμάνου κόουτς, κάτι που έχει κάνει και ο κόσμος του ΠΑΟΚ πλειοψηφικά: «Ναι, ο Λέο έχει το ταλέντο και τις ικανότητες να βοηθήσει, αρκεί και ο ίδιος να το πιστέψει». 

Αυτή είναι λοιπόν η απλή δική μας εκτίμηση. Είναι αλήθεια πως μερικές φορές και σε τέτοιες περιπτώσεις ο καθένας διατηρεί κάποιες επιφυλάξεις. Στην συγκεκριμένη όμως εμείς είμαστε απόλυτοι, θεωρώντας αδιανόητο το να επιλέξει ο χαρισματικός Λέο άλλον δρόμο από εκείνον, στην αφετηρία του οποίου τον επανατοποθέτησε ο προπονητής του. Στο δρόμο που οδηγεί στο φως και στην αγωνιστική του «ανάσταση».

ΥΓ1: Αλήθεια τι τρομάζει τον μεγάλο πρόεδρο του λιμανιού και τρέχει τέτοιες ώρες και μέσα σε τέτοιες συνθήκες (πανδημία) να μπερδευτεί με πολύ κόσμο; Όπως θα πληροφορηθήκατε ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφτηκε εσπευσμένα - και αναιτιολόγητα για εμάς - του Ρέντη για να δει, να μιλήσει, να συμβουλεύσει και για να ντοπάρει την ομάδα του. Άσε που μαθαίνουμε πως γίνεται και μια προσπάθεια αναβολής του ντέρμπι (παρασκηνιακή πρωτοβουλία του λιμανιού). Φτάνει μόνο το γόητρο για να δικαιολογήσει τέτοια πρεμούρα;

ΥΓ2: Εντός του 24ωρου όπως διακινείται ανεπισήμως από τον «όλο οργανισμό ΠΑΟΚ» θα επισφραγιστεί η δεύτερη συμφωνία, η οποία αφορά την απόκτηση ενός ποιοτικού μεσοεπιθετικού, στον οποίο έχει καταλήξει το δίδυμο Λουτσέσκου – Μπότο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.