Ναι, focus στον Κοτάρσκι αλλά προφανώς και αλλού

Γιώργος Ζαΐρης02 Ιουλίου 2022

Γράφει ο Γιώργος Ζαΐρης

Είναι σίγουρο ότι η πλειοψηφία των φίλων του ΠΑΟΚ σήμερα θα δει το δεύτερο φιλικό επειδή κάτω από τα δοκάρια θα είναι Κοτάρσκι. Ο Κροάτης θα φορέσει τα ασπρόμαυρα για πρώτη φορά αλλά το εξίσου σημαντικό για μένα είναι πως στην άλλη ενδεκάδα θα αγωνιστεί ο Ταλιχμανίδης και όχι ο Ζίβκοβιτς.  

Το ξεκαθαρίζω πως δεν έχω κάτι με τον Σέρβο τερματοφύλακα αλλά ο ΠΑΟΚ πρέπει να αναδείξει και ένα δικό του παιδί και μακάρι η παρουσία του στην ενδεκάδα να μην είναι πρόσκαιρη. Για μένα επίσης τεράστιο ενδιαφέρον έχει και η συνύπαρξη των Αντρίγια-Ολιβέιρα-Κουαλιάτα στην επίθεση με τον Ελ Καντουρί σε ρόλο δεκαριού. Σε κάθε περίπτωση το σημερινό φιλικό είναι χρήσιμο για να δούμε πράγματα που συνεχώς δουλεύει ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τους ποδοσφαιριστές του στον αγωνιστικό χώρο όλες αυτές τις μέρες. 

Όπως επίσης να δούμε ξανά τον Ράφα Σοάρες που μέσα από τις προπονήσεις οι μπαλιές-διαβήτης εντυπωσιάζουν. Θα σας σύστηνα να δείτε ξανά και τον Κουλιεράκη που είναι ένας στόπερ που δεν θα είναι έκπληξη αν πάρει φέτος παιχνίδια στα πόδια του και με την πρώτη ομάδα καθώς τον πιστεύει πολύ ο Λουτσέσκου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ κάνει συνεχώς «μασάζ» στους ποδοσφαιριστές του και προφανώς θέλει να κάνει πράξη αυτό που είχε πει πως δηλαδή δεν θέλει να τους φορτώσει πίεση. 

Νομοτελειακά όμως θα έρθει και αυτή στα πρώτα επίσημα ματς που θα δώσει η ομάδα με την Λέφσκι εκεί που κρίνεται ένας βασικός στόχος. Εχουμε μπροστά μας λιγότερο από τρεις εβδομάδες και το ερώτημα είναι ποιο θα είναι το ρόστερ της ομάδας τότε και πόσο θα είναι ενισχυμένο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.